Ljubav, Seks, vesti, Žene, Život

Momci, otkrijte sa kim najčešće devojke varaju.

Portal AshleyMadison.com sproveo je istraživanje koje nam donosi vrlo interesantne podatke na temu varanja među partnerima. Naime, oni su došli do saznanja da žene u prevari teže ka muškarcima više klase, dok se muškarci radije opredeljuju za žene iz nižih društvenih slojeva.

Kako Blic Žena prenosi, čak 65,5 odsto žena iz nižih društvenih slojeva koje će prevariti partnera želi da to učini s muškarcem iz višeg društvenog sloja. Žene pak iz srednjeg sloja takođe maštaju o muškarcu iz više klase a taj procenat iznosi 40,7 odsto.

Kod muškaraca je drugačija situacija. Čak 83,1 odsto muškaraca srednjeg društvenog sloja svoje partnerke prevarilo bi s ženama niže rangiranim u socijalnom smislu. Najniži slojevi društva s najmanjim primanjima pogođeni su najviše recesijom. Ženama koje se muče s finansijama flert s muškarcem iz višeg sloja predstavlja beg od teškog života pa čak i element sigurnosti.

Kad je reč o ženama koje pripadaju srednjoj klasi samo njih 40,7 odsto želi flert s muškarcem iz višeg sloja, dok 53,6 odsto radije bira muškarce sebi ravnima. Žene iz srednjih slojeva društva finansijski su bolje obrazovane i njihove su potrebe drugačije. Žele intimnost i nekog s kim će podeliti iskustva. Zato radije biraju nekog sebi ravnog nego nekog da ih obori s nogu.

 

Foto:  understandingrelationships.com

beogradnocu.com