Kolumne, vesti

Momci, uz ove namirnice imaćete fantastičnu erekciju!

Kao što je opšte poznato, seksualno uzbuđenje u velikoj meri mogu da poboljšaju pojedine namirnice. Trebalo bi da upamtite koje su, kako biste navikli da ih konzumirate. Naime, namirnice koje pomažu da se pokažete kao vrlo potentan muškarac poznatije su kao afrodizijaci. Ima ih dosta, a mi vam prenosimo spisak onih pomoću kojih ćete znatno poboljšati performanse u krevetu, a možete ih konzumirati svakodnevno:

1. Banane - Zašto? Vitamin B u bananama odgovoran je za pojačavanje i poboljšavanje akcija u krevetu jer povećava energiju i smanjuje stres. U bananama postoji i čitav niz drugih dobrih sastojaka, kao što je triptofan, aminokiselina koja pomaže u proizvodnji hormona sreće serotonina, zatim kalijum, koji se koristi za proizvodnju polnih hormona, bromelain, enzim koji poboljšava protok krvi i povećava libido...

2. Bundeva i suncokretove semenke - Evo zbog čega: Ove namirnice podižu nivo cinka, koji je ključan za poboljšanje zdravlja sperme i nivoa testosterona.

3. Celer - Konzumacija celera može da poveća količinu feromona i androsterona, koji je zapravo prirodni afrodizijak koji se nalazi u muškom znoju. Takođe može da utiče na širenje krvnih sudova što pojačava seksualni nagon i rezultira snažnijim orgazmom.

Ne čekajte više ni sekund. Dodajte ove namirnice na svoj spisak, i pravac u kupovinu!

 

beogradnocu.com