Loft, vesti

Are you in the mood for love?

Dan Svetog Trifuna ili Svetog Valentina, odnosno 14. februar, trebalo bi provesti u društvu voljene osobe! Jer najbolji je osećaj kada sreću delimo sa drugima! – Poručuju iz kluba Loft i pozivaju vas da upravo zbog toga učinite ovaj dan posebnijim tako što ćete se pridružiti akciji „Pomoć za Unu“, kojoj je namenjen deo prihoda od ove večeri, koju će garantovano karakterisati dobar provod.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Međutim, to nije sve! Pored toga što vam klub Loft nudi priliku da učinite nešto humano i plemenito na Dan Zaljubiljenih, takođe se pobrinuo i za neverovatno dobar provod. Naime, da vam veče ostane u pamćenju po đuskanju do zore, za to će se pobrinuti fantastični specijalni gosti koji će se ovoga puta naći za dj pultom – Zorana, atraktivni model i glumica, Miša Obradović, popularni fotograf, model Nadežda Dimitrijević, kao i Branislav Trifunović.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Uživajte u koktelima, čokoladi kao najboljem afrodizijaku, poklonima, muzici ali i u očima voljene osobe! Ako ste kojim slučajem solo, setite se da je prijateljstvo najuzvišenija forma ljubavi! Da bi sve bilo još interesantnoje, potrebno je da deo vašeg stajlinga poseduje i crveni detalj koji predstavlja jedinstveni dress code ovog petka u klubu Loft pod parolom Are you in the mood for love?

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu neponovljivu žurku.

U iščekivanju ovog fenomenalnog dešavanja pogledajte našu galeriju i vidite kakva vas atmosfera očekuje u klubu Loft. Momenti koje su zabeležili naši fotografi garatovano će vas inspirisati da klub Loft bude nezaobilazan deo vašeg provoda.

 

beogradnocu.com