Kolumne

Klubovi, splavovi, kafane, žene... Ili frajeri. Svako veče drugačiji provod, avanture, piće i priča. Obzirom na to da u klubovima više ima singl nego zauzetih, kako muškaraca tako i žena, pokušali smo da nađemo odgovor na pitanje - da li buran noćni život može da zameni nedostatak emotivnog partnera?

DEVOJKA GRIZE DECKAMože! Ali samo neko vreme. Ako se pitate da li je to mesec, dva ili tri, tačan odgovor ne postoji, obzirom na to da smo svi različiti. Ipak, jedno je sigurno. Ako niste pronašli idealnog partnera za sebe, svakako ćete se bolje osećati u provodu nego kod kuće. Svakako će vam biti interesantnije da upoznajete nove ljude nego da budete okruženi melanholijom i dosadnom svakodnevnicom.

20248056_1096176950519598_5292996906124524078_oIpak, budite pažljivi i oprezni sami sa svojim veselim duhom. Ni u čemu ne treba preterivati. Oni koji su redovni posetioci noćnih klubova sigurno su primetili da su najbolji frajeri u gradu solo, kao i najlepše devojke. Noćni život pod velom glasne muzike i mraka vrlo lako može da se usladi svima, ali povedite računa da vam od opisa u prethodnoj rečenici ne ostane samo epitet - solo.  

beogradnocu.com