Kolumne

Za neke škakljiva tema, za neke ne. Međutim, živimo u takvom vremenu kada se novcem može kupiti sve osim zdravlja. No može li se kupiti ljubav? Postoje muškarci koji misle da novcem mogu osvojiti devojku. Na nečiju sreću, a nečiju žalost, to je zaista tako... Koliko ste se puta zapitali, šta prelepa devojka radi u separeu sa društvom koje joj ni po čemu ne priliči? Mnogo puta, zar ne?

poljubac-grudi

Devojke danas možemo svrstati u nekoliko kategorija. Prvoj pripadaju one koje same plaćaju svoje piće i ne izlaze sa namerom da će to neko drugi uraditi umesto njih. Drugoj grupi pripadaju već pomenute žene, koje će izgledati kao milion dolara, ali će čekati priliku da neko zapazi njihovu lepotu, pa će se osvrnuti oko sebe i ošacovati ekipu uz koju mogu provesti veče gratis.

slika-dana-03-12

U treću kategoriju spadaju žene koje idu na sigurnu varijantu a ona glasi:" Izlazimo večeras? imamo li separe? kakva je ekipa?" Ovakav tip devojaka uglavnom je dobro situiran, ali pristo ne žele da krnje svoj buđelar. Radije će se čitavo veče smeškati likovima koji im i nisu simpatični, pa će sutradan sebi kupiti dobar parfem, za novac koji su uštedele neplaćajući račun. U čemu je poenta? U muškarcima. Pojedinci su vrlo svesni da ih devojka koja meša kukovima doslovno iskorišćava. Nekima se to čak i dopada. Međutim, postoje i oni koji se prevare pa pomisle da su mnogo dobri frajeri čim je u njihovom društvu gomila lepih žena. Mi smo postavili pitanje, a vi zaključite. Da li se u klubu može kupiti ljubav? Ili samo šampanjac?

beogradnocu.com