Fensi Kafana, vesti

Možete li se prepustiti do kraja?

Do kraja nedelje Fensi Kafana je definitivno pravi izbor za provod, jer vas očekuju fantastične zvezde sa naše estrade. Samim tim i neponovljivo dobar muzički repertoar. Moći ćete da čujete mnoštvo fantastičnih vokala, kao i da se do ranih jutarnjih časova ludo provodite.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Četvrtak 27. februar rezervisan je za sjajnu muzičku ekipu. Vaše veče obeležiće Katarina Živković i Sanela, u pratnji neponovljivog Balkan benda. Katarina je postala je poznata širokoj javnosti učešću u Zvezdama Granda 2007. godine, a svoju popularnost stiče nakon pobede u trećoj sezoni rijaliti-šou programa Farma. Njeni nastupi su izuzetno posećeni.

Petak 28. februar biće takođe pravo ludilo! Uživanje vas očekuje uz Jelenu Gerbec i Fensi Bend. Izvanredan izgled, specifičan stil i zaista fenomenalni vokal ono su što Jelenu čini zuzetno traženom. Energija koju prenosi na publiku je neverovatna, stoga su svi njeni nastupi izuzetno dobri.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Za vaš provod u Fensi Kafani tu su i Nenad Cvijetić i Sanela ove subote, kao i Andreana Čekić i Kosmajac, koji će nastupiti u nedelju. Fensi Kafana predstavlja idelno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre narodne muzike i žive svirke, a ova dešavanja definitivno ne smete propustiti! Očekuje vas zaista sjajna atmosfera i dosta dobrog raspoloženja. Takođe, kao i uvek u Fensi Kafani, očekujte besprekornu uslugu i pristupačne cene. U prijatnom ambijentu Fensi Kafane provešćete nesumnjivo najlepše momente vašeg provoda. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete pogrešiti jer Fensi Kafana pruža samo najbolje.

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Fensi Kafani fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje. Fotografije će vas garantovano inspirisati da kafana Fensi Kafana bude vaš izbor.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Zbog velikog interesovanja za ovu sjajnu kafanu izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com