Stefan Braun, vesti

Mr. Stefan Braun i dalje najpopularniji!

Na dobro poznatom mestu, na devetom spratu u Nemanjinoj 4, sinoć je otvorena nova sezona kluba Mr. Stefan Braun, velikom žurkom. Spektaklu su prisustvovale broje poznate ličnost, a provod je bio neponovljiv!

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Vrhunski provod, na kakav ste navikli kada je klub Mr. Stefan Braun u pitanju, nije izostao ni na otvaranju nove, jedanaeste sezone. Fascinantnim otvaranjem ovaj popularni prestonički klub opravdao je članstvo u renomiranoj organizaciji "The World's Finest clubs".
Svi koji su posetili otvaranje kluba Mr. Stefan Braun uživali su u dobroj atmosferi, uz vrhunske koktele, šarmante barmene i sjajno osoblje kluba. Kako to obično biva u “Braunu”, atraktivne devojke zabavljale su se na centralnom šanku, na veliko oduševljenje muškog dela gostiju. Svi Dj-evi kluba bili su prisutni, i dokazali da će ova sezona biti bolja nego ikada!

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras ćete moći da uživate uz New Club Sound, dok vas u subotu očekuje Commercial House veče. Nedelja 22. septembar je rezervisana za Live Band.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu.

U iščekivanju petka u klubu Mr. Stefan Braun, pogledajte galeriju fotografija sa otvaranja. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com