Beograd, Klubovi, Najave, Stefan Braun, vesti

Mr. Stefan Braun otvara svoja vrata večeras. Sledi produženi vikend za pamćenje! Četvrtak - DJ Boško Pešić i DJ George, petak - Future House Zap Me Strobe, subota - DJ Boško Pešić i DJ George. Klub Stefan Braun je po mnogo čemu jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije. Klub Mr. Stefan Braun je jedini klub u gradu koji se nalazi na 9. spratu i u koji ulazite direktno iz lifta.Mnogo neprospavanih noći, puno lepih uspomena, nebrojeno mnogo popijenih šotova, pregršt dobrih bitova, gomila (ne)propuštenih prilika, a povrh svega - jedna jedinstvena energija. Sve to što vam je nedostajalo, vraća se u grad. Oseti tu jedinstvenu kosmičku energiju koja se stvara kada se malo izdigneš iznad grada.Vreme je da se desi još mnogo stvari koje ćemo pamtiti zauvek. Vidimo se na 9om!

braun stefan

Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

stefan braun klub devojka 1

braun stefan klub devojka

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com