Bombo-Džej, vesti

Mrak, mrak u centru grada.

Kako bi naš pevač Džej rekao, “E kad bi sa nama bar jednom bio, sve druge klubove bi zaboravio”. Možda smo mi malo dodali, ali da Džej pravu istinu zbori, slažemo se u potpunosti. Upravo zbog repertoara i žurki kakve pravi u svom novootvorenom klubu Bombo Džej u gradu.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

U klubu Bombo Džej je smešteno sve što povezujete sa najboljim provodima najpoznatijih klubova u svetskim metropolama i još malo više od toga.  Malo je reći da je Bombo Džej klub fantastičan, već je još bolji od starog Bombo kluba kojeg je držao naš pevač.

Ove subote 08. februara, dođite da to i proverite. Ove subote lavinu raspoloženja donose vam  Aca Fratello, Bombo Bend i Specijalni Gost – Toca. Oni su fenomenalan spoj, jer kada zajedno zasviraju, masa u klubu Bombo Džej potpuno podivlja i ludnica kreće.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Tako i još bolje biće i narednog ponedeljka 10. februara, jer će vas zabavljati šarmantni Džej i Rule sa mnogobrojnim prijateljima sa estrade. Ne propustite vrhunsku žurku i još bolje cene, prave kafanske, koje vam je klub Bombo Džej priredio. Vodka Smirnoff sa četiri red bulla koštaće samo 5.600 rsd, dok će pivo Bavaria biti mizernih 160 rsd. Ovako nisko može samo kod Džeja. Ne propustite!

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Rezervišete na vreme provereno najluđi provod u gradu na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacija su besplatne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u klubu Bombo Džej. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com