Beograd, Freestyler, Najave, Splavovi, vesti

Petak veče na Freestyleru rezervisano je za MTV summer blast warm up party. Najpopularniji klub u regionu, Freestyler i MTV summer blast festival koji će se održati u Poreču od 19.-21. avgusta, već u petak veče od 23:30h počinju nezaboravnu žurku kojom će vam dočarati delić atmosfere koja vas očekuje na ovom festivalu. Za DJ pultom naćiće se rezidenti Mirko i Meex, Yabba i Rokam. Freestyler i Mtv Summer blast festival pripremili su mnogobrojna iznenađenja, a o čemu se zapravo radi, saznaćete već u ponedeljak, 11.jula, na oficijalnoj facebook stranici splava Freestyler. Vidimo se večeras!

freestyler14

Fotografisano na splavu Freestyler

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

freestyler36

Fotografisano na splavu Freestyler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com