Kolumne, vesti, Život

Muškarci, čuvajte svoj "rezervoar"– trebaće NAM.
Merilo muškosti su veličina penisa, debljina bankovnog računa i veština vođenja ljubavi! Iako penis prvo „pada u oči“, testisi su jednako bitni za seksualni život, a isključivo zaslužni za zdravu spermu. Zato je dobro znati šta im smeta, pa dragi muškarci, pročitajte ove savete i čuvajte svoje testise, trebaće nam!

1. Izbegavajte toplotu: toplota škodi spermatozoidima. Zato vaš laptop ne držite u krilu (to je mesto za vašu devojku), već na stolu (što može biti mesto i za vašu devojku).

2. Spavajte: manjak sna oslobađa veću količinu hormona stresa, a baš taj hormon uslovljava manjak spermatozoida.

Muskarci, cuvajte rezervoar

3. Pazite na veličinu testisa: paze i vaše devojke, ali ako primetite da im se obim povećava budite vrlo oprezni. Obim testisa veći od 20 mm direktno povećava rizik od srčanih oboljenja.

4. Pomerite mobilni telefon: Sve je više dokaza o štetnom uticaju zračenja koje emituju mobilni telefoni. Zato im nije mesto u prednjim džepovima vaših pantalona (iako je zgodno, niko ne zna gde prestaje mobilni telefon, a gde počinje...a ha, to!)

5. Pazite na vene: proširene vene na testisima mogu da uzrokuju neplodnost i smanjenje veličine testisa. Ko prvi primeti neka vam prijavi, jer obavezno treba da vas pregleda urolog.

Toliko o merama predostrožnosti. I na kraju napomena da je jedna opsežna anketa u Francuskoj nedvosmisleno pokazala da su žene više fascinirane testisima nego penisom. Da se zna!

 

Foto: smosh.com, 2.bp.blogspot.com

beogradnocu.com