Kolumne

Ljubomora među ženama uvek je postojala i postojaće. Međutim, šta se dešava kada konstantno izlazite sa najboljom drugaricom, obe ste atraktivne i lepe, ali muškarci prilaze samo vama? Koliko god da vas prijateljica voli, sigurno joj neće biti pravo. Evo kako da se ponašate u ovakvoj situaciji.

drugarice danas

Za početak, nipošto nemojte sputavati sebe, ali zato poradite na samopouzdanju vaše drugarice. Obe ste zgodne i lepe, kao što rekosmo, ali negde "škripi". Ako se desi da vam konstantno prilaze momci, nemojte to još dodatno isticati. Govoriti joj: "Šta je ovo večeras, pa su se svi navrzli na mene"? Nekada možete i prećutati razlog zbog kog vam je neko prišao.

drugarice moyda naslovna

Na primer... Uvek možete reći da vas je zgodni dasa pomešao sa nekim, ili pak da vas je pitao ima li slobodnog mesta za vašim stolom. Ako vam već muškarci hrane ego, nemojte ga vi doditno podizati hvalisanjem.

drugarice danas 33

Zanemarite takmičarski duh, kada je prijateljstvo u pitanju. Ako ste primetili da je vaša drugarica obukla nešto što joj ne stoji, recite joj to, i potrudite se da i ona izgleda zanosno kao i vi. Pomozite joj oko odabira garderobe, frizure ili šminke.

010

Ako primetite da vam je neko prišao isključivo kako bi flertovao, nemojte zapostavljati prijateljicu. Neka taj razgovor traje nekoliko minuta. Uključite i nju u razgovor, ne dozvolite da se oseća zapostavljeno. Sa druge strane, postoje žene koje se rađaju sa harizmom. Ne moraju imati ni najlepšu haljinu ni perfektnu frizuru. Dovoljno je samo da se pojave. Tu već saveta nema. No jedno ne zaboravite. Provod može da traje i dvadeset noći za redom, a prijateljstvo dvadeset godina. Čuvajte ono što je vrednije!

beogradnocu.com