Kolumne, vesti

Muške fraze za raskid koje žene dovode do ludila.

Činjenica je da ne postoji bezbolan način, niti pravi trenutak za raskid. Ali muškarci nekada, čak i iz najbolje namere, kažu nešto što bi zakonom trebalo zabraniti da se izogvara pri raskidu. Svaka od vas je bar jednom do sada čula minimum jednu od fraza koje slede:

5. Nije do tebe, ja sam...

Ili "Ma ti si super, samo što..." Nisi super za njega. Veoma prost zaključak. Fraza koja obično sledi je "Ako ti je lakše da me mrziš..."

4. Ne želim da te povređujem.

Ovo ćete čuti od tipa koji sebe vidi kao lošeg momka, ili alfa zavodnika, koji nije dobar za vas. U njegovoj glavi on zapravo vama čini uslugu time što vas ostavlja.

3. Postala si mi kao drugarica.

U prevodu ovo znači da vam je ili loš seks, ili ste mu dosadili. To što ste mu "postali kao drugarica" zapravo uopšte ne znači da on želi da se vi družite, već je u njegovoj glavi to najbezbolniji način za raskid.

2. Previše te volim da bih bio sa tobom.

Ovo je fraza kojom on pokušava da bude žrtva. On kao zapravo uopšte nije kriv za vaš raskid, već vas jednostavno toliko voli, da želi samo najbolje za vas, a smatra da to nije on. Ista kategorija sa "Previše si dobra za mene".

1. Nisam spreman za vezu.

Pošto se čovek tako inače probudi jednog jutra i kaže, e danas sam spreman za vezu. Biti spreman za vezu momenat ne postoji, i "Nisam spreman za vezu" bukvalno znači "Nisam spreman za vezu SA TOBOM". Fraza koja spada u istu kategoriju sa "Nije pravo vreme za nas".

 

beogradnocu.com