Kolumne, vesti

Muške navike koje izluđuju devojke.

Spisak onoga što devojke izluđuje kod momaka je prilično dugačak, i zavisi od osobe do osobe. Međutim, narednih pet stvari su u ženskoj glavi neoprostive:

1. Kašnjenje

Logično je da niko ne voli da čeka bilo koga, međutim, kada devojka, kojoj je, budimo iskreni, sigurno potrebno duplo više vremena da se spremi za izlazak, čeka momka koji je protrčao kroz tuš i obukao prvo na šta je naišao, sasvim je očekivano da će poludeti.

2. Zavisnost o video-igrice

Devojka nikada neće moći da razume mušku strast prema igricama, i uvek će u njenoj glavi biti "šta ću mu ja ako su mu igrice zanimljivije?" Momci, morate biti umereni!

3. Nezainteresovanost

Bez sumnje, devojka potpuno poludi kada priča o svojoj drugarici, a momak nema pojma ko je to, iako su se upoznali pet puta. Takođe, zaboravljanje bitnih datuma, stvari koje devojka voli i slično, može biti prilično frustrirajuće.

4. Nejavljanje

Pa da li je zaista toliko teško odvojiti dva minuta u toku dana? Ili malo više puta dva minuta u toku dana, zarad sreće svog partnera? Devojka mora da oseti da je potrebna, da muškarac misli na nju, i da ne postoje bitnije stvari od nje!

5. Prisnost sa drugim devojkama

Momci, morate shvatiti da mi ne podnosimo vaše drugarice sa kojima imate urnebesne interne fore koje niko ne razume sem vas. Grljenja, ljubljenja, drugarsko držanje za ruku i slično trebalo bi da zaboravite, ukoliko ne želite histeriju svoje devojke.

 

beogradnocu.com