Kolumne, Razno, vesti

Muški poslovi iz snova.

Zamislite da možete da radite ono što volite, ono što vas uzbuđuje i ispunjava, a da pored toga budete izuzetno dobro plaćeni. Verovali ili ne, postoje i takvi poslovi. Spisak je dugačak, a ovo su samo neki od njih:

1. Modni fotograf - Izuzetn privlačne žene koje se svakodnevno 'lome' oko tebe i pokušavaju da te impresioniraju? Ovo već zvuči kao ostvarenje snova. Naravno, modni fotograf mora biti vešt, talentovan, kreativan i pravi profesionalac. Međutim, nakon radnog vremena ostaje mnoštvo izuzetno privlačnih devojaka, ali i prilično dobra plata...

2. Isprobavanje piva (ili vina) - Momci koji su u ovom poslu zaduženi su za kvalitet proizvoda, odnosno za to da piće ispuni standard koji se zahteva. Posao degustatora je da proba i da svoje mišljenje. Složićete se, ovo je posao koji svako samo može da poželi! Najbolje od svega je što zapravo piješ na poslu, besplatno, i još dobijaš novac za to!

3. Isprobavanje video igrica - Pa ko ne voli video igrice? Mnoge muškarce je teško odvojiti od džojstika i ovako, a zamislite tek da za to budu plaćeni. Industrija video igrica zahteva mnoge testove igara, a samim tim i ljude koji će isprobati igricu i ukazati na stvari koje nisu dobre ili koje bi trebalo popraviti. Osoba koja testira igrice treba da ukaže na mane, ali zabava je jednostavno neizbežna!

 

beogradnocu.com