Loft, vesti

Mutaz Abdullah proslavio rođendan u klubu Loft.

Pogledajte kako je na jednom od vodećih prestoničkih mesta započela 2014. godina. Sinoć su u klubu Julian Loft fotografi portala beogradnocu.com provodeći se uhvatili su svojim objektivima, pored spektakularnog provoda, i mnogo interesantnih momenata i ličnosti.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Naime, Mutaz Abdullah, popularni golaman iz Emirata, sinoć je u prestoničkom klubu Loft proslavio svoj rođendan. U veoma dobrom raspoloženju u društvu svojih prijatelja uživao je ne skrivajući oduševljenje čarima beogradskog noćnog života.

Mutaz Abdullah provodio se fenomenalno uživajući u svim ponudama ovog ekskluzivnog mesta. Šarmantni golman nije skidao osmeh sa lica, što se može videti i na fotografijama. Ono što je sigurno ovaj rođendan će mu ostati u lepom sećanju, jer beograđanke nisu mogle da odole njegovoj harizmi, pa je čitave večeri bio u samom centru pažnje. Čitavim klubom vladalo je zaista fantastično raspoloženje i pozitivna energija. U vazduhu su bile sjajne vibracije, a izvanredna muzika držala je sve goste na nogama do ranih jutarnjih časova. Muzika je bila na svetskom nivou, a usluga – besprekorna!

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Fotografi portala beogradnocu.com provodili su se u klubu Julian Loft, jer ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Vama prenosimo samo delić atmosfere, koji će vam biti dovoljan da steknete utisak o vrhunskom i neponovljivom provodu koji se ovde odvija. Ne propustite ono najbolje što Beograd nudi – posetite klub Julian Loft.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Julian Loft i biraju ga za obeležavanje svojih bitnih trenutaka! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje koje vam Beograd nudi.

 

beogradnocu.com