Stefan Braun, vesti

Muzika devedesetih zauvek u modi?

Ma koliko se svi trudili da zaborave devedesete, definitivno ostaju najduže u modi. Slušaju se Dr Iggy, Đogani i ekipa, luduje se po klubovima, a nekima je i Nike Air Max ponovo statusni simbol.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras, 25. februara, ponovo se vraćamo vremenu sankcija na devetom spratu u Nemanjinoj ulici, kada ćemo uz hitove devedesetih ponovo đuskati u klubu Mr. Stefan Braun.

Devedesete jesu prošle kalendarski, ali veliki povratak dizel muzike, mode, pa čak i životnog stila je - u najavi. Ili možda nije… Jedno je sigurno, tematske dizel večeri su već odavno poznate u svakom beogradskom klubu, a kako, stvari stoje, pokazalo se da ipak i nije tako loše podsetiti se devedesetih, ali samo u muzičkom smislu, doduše i u modnom.

Dok je sve veća bojazan da se ovo vreme ne vrati na asfalt, većina mladih uživa u podsećanju na muziku iz vremena sankcija. Najzanimljivije je to što se dosta mladih gostiju u klubovima nije ni rodilo kada su zvezde devedesetih harale muzičkom scenom. Ali to ih ne sprečava da zdušno pevaju uz muziku koja se nekada slušala na audio kasetama.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pojedini posetioci na tematskim večerima kluba se trude da se obuku u duhu devedesetih kako bi pojačali atmosferu ovog jedinstvenog događaja. Da li su to kajle, ili naglašeni kaiševi sa metalnim ukrasima, upasane trenerke, majice do pupka i nezaobilazne patike sa vazdušnim đonovima, nebitno je, jer muzika ovog vremena očigledno ne izlazi iz mode.

Iako je nekima to rak rana i podsećanje na teška vremena, složićete se da ipak muzika devedesetih pozitivno deluje na ljude i stvara pravu atmosferu u kojoj emocije pucaju na sve strane.

I dokle god se nižu novi muzički pravci i hitovi, “Oči boje duge “ i dan danas, ostaje jedna od najslušanijih pesama sa najviše pregleda na You Tube-u. Zato ćemo i večeras u Stefan Braunu, pozdraviti Dj Vladu koji će zagospodariti miksetom, puštajući “Samo u snu”, “Tek je 12 sati”, ali i zaseniti nas house hitovima i Ex Yu rock-om. Zabava može da počne!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44; 063 34 34 33 ili Online, možete izvršiti rezervacije za veče devedesetih u klubu Stefan Braun, kao i ostala dešavanja tokom nedelje. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju besplatnu rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji klupski provod u gradu.

 

beogradnocu.com