vesti

Muzika za vašu dušu.

Klub Bella Casa slatko će vas razgaliti ove nedelje, jer vas očekuje fenomenalan program. Večeras će u tome pomoći Toni i Neša - sjajni duo koji će vas očarati u ovoj boemskoj noći.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Četvrtak. 13. februar, biće veče za Deni Bonestaja, dok je u petak , na Dan zaljubljenih, žurka sa atraktivnom Vanjom Zelenski i Status Bendom. Ova ekipa je već poznata po najboljem provodu koji priređuju u vašem klubu Bella Casa. Oni su čarobni, profesionalni i fenomenalni zabavljači, zato nek svaki petak bude samo vaš u klubu Bella Casa!

Atmosfera je zaista spektakularna, i iz dana u dan postaje sve bolja. Subotom klub Bella Casa nudi vam uživanje uz malo rock muzike sa bendom “Odeljenje 13”. Pored folka,popa, akustike i rok večeri, u klubu Bella Casa možete birati dan za svoj provod u skladu sa žanrom muzike koji preferitrate. Ono što je sigurno, nećete se pokajati jer dobra žurka ne izostaje. U utorak 18. februara, prepustite se meraku i kafanskoj idili uz “Kafansko Veče” sa Srki Bendom.  Ne dozvolite sebi da propustite ovu sjajnu nedelju koja je pred nama.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra na veoma atraktivnoj lokaciji za prestonički provod. Enterijer kluba Bella Casa je veoma moderan, a posebnu draž daje interesantno osvetljenje koje stimuliše sva vaša čula. Ono što je interesanto jeste da klub Bella Casa radi svakog dana i to u periodu od 9 časova ujutru, pa sve do 1 sat iza ponoći, i to kao kafić, dok sredom, petkom i subotom predstavlja fantastičan klub sa neizmerno dobrim provodom. Dakle, kao klub Bella Casa radi tokom tri dana u nedelji i to od 22 h, pa sve do 4 sata iza ponoći. Iako deluje kao dovoljno, možda i previše, vremena za izlazak, čim se kraj večeri u klubu Bella Casa približava svi gosti žele bar još jednu pesmu.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa gaji i tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli. Rezervaciju za najbolji provod možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com