vesti

My Way: Najbolji izbor!

Kafe splav My Way je novootvoreno mesto u Beogradu, idealno za savršenu šoljicu kafe ili osvežavajući koktel. Ovde se možete zagrejati pred ludi prestonički provod, ili samo predahnuti od napornog dana. Kafe splav My Way predstavlja pravo osveženje beogradske ponude lokala ovakvog tipa, a na vama je da proverite zašto.

My Way

Fotografisano na Kafe splav My Way

Kafe splav My Way koncipiran je tako da odiše pozitivnom energijom i prijatnošću, i ostavlja utisak kao da ste van Beograda. Ovde možete uživati u opuštenom razgovoru sa prijateljima, provoditi se, ali i isprobati specijalitete My Way kuhinje, koja je otvorena čak od 09h -00h. Na meniju su omlet sa jogurtom, najukusnije punjene prženice, pasta sa špagetama ili taljatelama, i piletina spremljena na mnogo načina. Karta pića, pored standardne ponude, puna je kreativnih alkoholnih i bezalkoholnih koktela i ceđenih sokova.

My Way

Fotografisano na Kafe splav My Way

U ponudi postoji i igraonica za mališane, gde najmlađim gostima ovog mesta nikada neće biti dosadno. Takođe, možete uživati i sa svojim kućnim ljubimcima, a u ponudi je i besplatana usluga bežičnog interneta. U našoj galeriji možete pogledati kako ovo predivno mesto izgleda.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete na najjednostavniji način rezervisati svoje mesto za uživanje.

 

beogradnocu.com