Freestyler, vesti

Na Freestyler po viski!

Na splavu Freestyler večeras, 30. avgusta, očekuje vas fenomenalna Ballantine's žurka. Imaćete priliku da uživate u odličnom viskiju po promotivnim cenama, a očekuju vas i mnoga druga iznenađenja.

Za muziku je večeras zadužen DJ Eddie Thoneick tako da znate da ćete uživati vrhunskom provodu. Ovaj nemački DJ se proslavio hitom iz 2006. godine, "Love sensation", koji je uradio u saradnji sa Kurd Maverick-om. Eddie je jedan od vrhunskih DJ majstora koji nastupa u svetski poznatim klubovima poput čuvene diskoteke "Pacha" na Ibici. Tako da goste, koji večeras dođu na ovaj prestonički splav, očekuje atmosfera jednaka onoj koja se oseti na najboljim svetskim žurkama.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Nakon Ballantine's žurke, provod se nastavlja i narednih dana. Ne propustite Club house by Mirko & Meex ove subote, zatim sledi pauza do utorka, kada je na repertoaru Dj Playa sa jednom od najposećenijih žurki ove sezone - I love 90's. Sreda je rezervisana, kao što ste već navikli za Bad Brothers - Buzzin' - DJ Ike i DJ Prema.

Budite deo najboljeg noćnog provoda na Balkanu i rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite Online, jednim klikom na sajtu beogradnocu.com ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Pogledajte galeriju fotografija koju je napravio vaš portal beogradnocu.com i uverićete se da je najbolji provod uz house ove sezone na splavu Freestyler.

 

beogradnocu.com