vesti

Nađa Golubović na Acapulcu.

Kao i svake subote, i 31. avgusta na popularnom prestoničkom splavu Acapulco nastupiće mlada i atraktivna pevačica Nađa Golubović. Sjajan glas, prelep izgled i neverovatna energija ono su što čini Nađine nastupe fenomenalnim, a samim tim i izuzetno posećenim.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Repertoar Nađe Golubović čine odabrane pop numere sa naše muzičke scene, mada se očekuje da Nađa uvrsti i neku pesmu Cece Ražnatović, zbog njihove dosadašnje saradnje. Naime, Nađa Golubović je bila prateći vokal na vidovdanskom spektaklu Cece Ražnatović na Ušću, a sada je rešila da se posveti solo karijeri. Akcenat je stavila na pop muziku i objavila singl „Premija“, koji uveliko promoviše po beogradskim klubovima.

Izuzetne vokalne sposobnosti ove mlade pevačice odmah su privukle pažnju ljubitelja dobre i kvalitetne muzike, pa je vrlo brzo stekla veliki broj fanova, što joj je dalo inspiraciju da još više radi na sebi i svojoj karijeri. A kakvu atmosferu pravi po prestoničkim klubovima, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas sigurno navesti da ne propustite njen naredni nastup, ove subote na splavu Acapulco.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Da biste rezervisali svoje mesto za ovo fenomenalno veče na najjednostavniji način, tu je beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti na dva načina - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com