Beograd, Korčagin, Najave, Najbolje kafane, vesti

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda uz sjajnu muzičku ekipu, onda je kafana Korčagin pravo mesto za vas! Naime, ova kafana već 15 godina radi ponedeljkom sa živom svirkom, a ukoliko ogladnite tu je i sjajna kuhinja, otvorena do 23h, koju je pohvalio lično Jamie Oliver. Sviraju ozvučeni tamburaši "Mala Maca" koji će se pobrinuti da večerašnji provod nadmaši sva vaša očekivanja, a pored toga, večeras u tačno 21h, počinje traganje za babuškama - u jednoj od nekoliko babuški će biti stavljena novčanica od 50 evra. Ukoliko je pronađete - novac je vaš! Vidimo se večeras i srećno!

U kafani Pavle Korčagin u Beogradu u jednoj od nekoliko babuški će biti stavljena novčanica od 50 evra. Ukoliko je pronađete - novac je vaš.Potraga počinje u ponedeljak u 21:00 časova.

Posted by Dnevna doza lepog on Thursday, March 10, 2016

 

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

korcagin kafana

Fotografisano u kafana Korčagin

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com