Kolumne, Razno, vesti

Naj guze noćnog života prestonice.

U gradu, samo za vaše oči, šepure se i lelujaju guze najraznovrsnijih oblika i stanja. Njihove vlasnice savršeno su svesne kakvim "oružjem" raspolažu i u igri zavođenja ili poluzavođenja veoma vešto ih koriste. "Savršene" zadnjice bile su inspiracija raznim umetnicima kroz vekove. Danas postoje industije koje su izgrađene upravo na ovom savršenom i jedinstvenom delu ženskog tela, evo kako smo mi ocenili guze beogradskog noćnog života.

1. Njeno veličanstvo u svom svom blještavilu, u ovakvom stanju i izdanju bi se najpre moglo susresti na kakvoj plaži od" Malibua do Ade Bojane" , srećnici koji uživaju noćni život prestonice, ovakvu kombinaciju gena, vežbi, dijeta, mazanja raznim kremicama, korišćenja koje kakvih pomoćnih i polupomoćnih sredstava za ulepšavanje, uvećavanje, skrivanje i otrkivanje, mogu sresti kao što vidite, u noćnom klubu, šta drugo reći, do uživajte!

splav freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

2. Nauka bi rekla da je vlasnica ovakve pozadine materijalista i neljubazna, da je savršeno svesna čime raspolaže i da to u svakom trenutku vešto koristi. Mi bi na to rekli zar je bitno, kada muškarci vide ovakvu strašnjicu, što bi Dragoslav Andrić u svom "Rečniku o žargonima" iz 1976. rekao guzos, dupinger, dupešku itd.,  definitvno ih nije briga koje osobine krase njenu gazdaricu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

3. Majka priroda se postarala da i ovaj zadnji trap bude sasvim lep za videti. Umetnički nastrojeni ljudi bi tu za čas pronašli inspiraciju za kakvu sliku ili pesmu. U doba baroka, ova pozadina bi i te kako bila slavljena i sa ponosom prikazivana. I pre nego što otkrijemo da li je vlasnica ovog krajnje simpatičnog i cenjenog organa za sedenje kakav doktor nauka, budući ministar ili nešto treće, vašem oku prepuštamo da se pozabavi detaljnom procenom.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

4. Za ovaj slučaj znalci bi rekli da se radi o samouverenoj, veseloj i posvećenoj osobi. Da smo u srednjem veku, ovako nešto bi u skladu sa strogo poštovanim moralnim kodeksima podleglo najstrožijoj osudi. A moj drug mi je upravo rekao da prestanem da lupetam i da ga pustim da gleda ovo fascinantno umetničko delo, samo njemu za ljubav prestaću da filozofiram, obećavam!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ako ste mislili da nam je bila namera da podiđemo vašem ukusu i da smo kao slučajno naveli ove, a zaboravili neke druge oblik guze, u opasnoj ste zabludi. Ovo je tek predvorje kojim vas vodimo do još zanimljivih "otkrića" na koja nailazimo u sve bogatijem i bogatijem noćnom životu Beograda. A vi sami znate da procenite šta je dobro, do čitanja!

beogradnocu.com