vesti

Najbolja destinacija cele nedelje.

Bez splava Acapulco noćnog života Beograda nema. Za ovo mesto čuli su svi koji su čuli i za Beograd, a takvih nije malo. Spav Acapulco je najbolja destinacija na koju se može uputiti vaše raspoloženje željno posebnog i neponovljivog provoda, jer sa Acapulcom uvek dobijate i više od toga.

splav Acapulco

 Fotografisano na Splav Acapulco

Muzički repertoar sjajnog splava Acapulco je bogat i uvek drugačiji, reč je o vidu zabave koji je veoma kvalitetan i veoma blizu vaših želja. Sutra na splavu Acapulco čeka vas veselo veče uz Aleksandra Živanovića i Mirjanu Milosavljević koji znaju kod najboljeg provoda i otkriće vam ga baš sutra, zato taj specijalni provod ne smete nikako da propustite, biće to vrhunska i sadržajna zabava uz sjajne glasove Aleksandra i Mirjane koje publike veoma voli. Njih dvoje su sjajan tandem, odlično se nadopunjuju i stvaraju repertoar u kom mesta za nepoznanice nema.

U sredu na splav Acapulco se seli pravi muzički uragan jer za vas pevaju Petar Mitić, Sneža Nešić i Nemanja Staletović. Petar Mitić je jedan od najtalentovanijih učesnika muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ujedno i jedan od najtraženijih kada govorimo o formi noćnih provoda. Snežana i Nemanja su dobro uigran tim koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njihovi nastupi su pamćeni i prepričavani, publika ih voli i uvek se raduje njihovom repertoaru, kao i iznenađenjima kojih sa Snežanom i Nemanjom nikada ne manjka.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Četvrtkom je na splavu Acapulco ludo i nezaboravno, sa vama se vesele Neša Jovanović i Dara Milivojević, sjajni izvođači zbog kojih je na splavu Acapulco vrlo živo, ne seda se do poslednje pesme. Petak je na splavu Acapulco dan za Marka Žujovića i Ivanu Bojanović, oni su tandem koji je postao vizit karta splava Acapulco, ne samo da prave najbolju atmosferu, nego ih publika naprosto obožava i to s razlogom. Sa njima splav Acapulco diše jednim drugim ritmom i zadobija obličje koje je lekcija za sve druge objekte koji nude zabavne saržaje.

Aleksandar Petrović i Katarina Didanović nastupaju subotom od njih možete očekivati smao ono najbolje, jer drugačije i ne umeju, sa njima je splav Acapulco čista emocija, mesto nam kom je provod najveseliji i na kom baš subotom želi da bude ceo grad, a vi proverite zašto.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Doživljaj zbog kog vredi probati noćni život zove se splav Acapulco, besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. O splavu Acapulco nije potrebno posebno pričati on je legenda koja živi u srcima svih koji razumeju jezik noćnog života, mi smo otvorili vrata ovog društva, samo da bismo sreli i vas, vidimo se u našoj galeriji fotografija koja je inspirisana splavom Acapulco.

 

beogradnocu.com