Ona Moja, vesti

Najbolja je Ona Moja.

Za izvanredan provod, za uživanje u fantastičnoj muzici, za igranje i sevdah, najbolja je Ona Moja. U kafani Ona Moja ove srede sve devojke očekuje dosta neverovatnih iznenađenja. Drage dame, kafana Ona Moja definitivno je pravi izbor za girls night out.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Pored mnoštva iznenađenja koja očekuju lepše polovine na Devojačkoj večeri u kafani Ona Moja, izuzetno dobrom provodu doprineće i sjajan muzički repertoar. Naime, vaši domaćini biće Aleksandar Acko Petrović i Katarina Didanović. Uz fenomenalnu muziku bićete na nogama do ranih jutarnjih časova, i kasnije ovu noć dugo prepričavati, naravno u superlativu.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U četvrtak, u kafani Ona Moja za vaš nezaboravan provod pobrinuće se Decibel Bend. Samo dan nakon sastava Decibel Bend na istom mestu nastupa Akustik Bend, dok vas u subotu očekuje Tango i Keš. Nedelja je rezervisana za dobro poznatog Džonija i Workerse. Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona Moja bude deo vašeg izlaska.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com