Intervjui, vesti, Zanimljivosti, Žene

Najbolja maska Go2 Halloween maskenbala - Ivan Zec: Nemam devojku i ne varam je!

Noć veštica je iza nas, bilo je mnogo dobrih žurki i još boljih maski. Tema ovogodišnjeg Go2 Halloween maskenbala bila 7 grehova i iznedrila je more originalnih i kreativnih maski. Ali pobednik može biti samo jedan. Nakod višednevnog glasanja najbolja maska ovogodišnjeg Go2 Halloween maskenbala je "machkitza iz Stefan Brauna" u izvođenju Ivana Zeca.  On je dobio putovanje u Krakov za Novu godinu sa Go2 Travelling agencijom. Malo smo popričali sa Ivanom i evo šta on ima da kaže.

1. Šta te je inspirisalo na masku?

Iskreno, smatram da je maska jedna realna činjenica današnjih izlazaka, što se tiče većine klubova. Sve je otišlo u tom smeru, pa dalje ka slikanju za sajtove, nove profilne slike i tagovanja na istim. Ujutro kad ustanu, prvo traže slike od sinoć, pa onda vrše nuždu i umivaju se. Maska predstavlja sve goru situaciju noćnog zivota, niko za muziku ne mari, izlaze za besplatna pića, ali su mi gori likovi koji im to pružaju. Neko živi da izađe u Beogradu noću, a evo ja bih to menjao za 20 litara goriva i da pojedem nesto - ubi me kredit. 

2. Koliko vremena ti je trebalo da se pozabaviš maskom?

- Pa, trebalo mi je za šminku, nokte i kosu nekih pola sata, za farmerke koje sam kratio nekih 10 minuta, da se iscimam do drugarice po Celine majicu pola sata, kod kineza za nokte, periku i trepavice 20 minuta, po starke 10 min, brijanje nogu 20 min - sve ukupno 300 godina. Eto, možda 2 sata sa sve pravljenjem obeležja i šipke.

3. Da li ti je neko pomogao oko maske?

-  Da, pomogla mi je Marija oko šminke, Ana oko majice (moram da naglasim da je majica za spavanje, pošto je Celine na lošem glasu), od drugara starke.

4. Kakav je osećaj biti ''machkitza iz Stefan Brauna''?

- S obzirom da nisam mogao da stojim 2 minuta mirno, a da ne traže da se slikamo, nije toliko baš sjajno jer nisam MOGLA da tverkujem i da pokažem kako trese ovaj desktop, ali mi je drago da je primećeno i da je pozitivno prihvaćeno. Žene sad pokušavaju da me smuvaju na tu foru, al nemam devojku i ne varam je!

5. Ispričaj nam neki najluđi izlazak?

- Uhhh pa bilo ih je milion, ali jedan od upečatljivijih KARAOKE pre 6-7 godina. Naručim pesmu, odem u WC, izbacim devojku iz kabine, stavim toalet papir oko glave, izađem ispred ogledala, slikam se, čujem muziku koju sam poručio i sa sve onim na glavi pred punim klubom grabim mikrofon i krećem da pevam, naravno pripit. Dobio sam nadimak WC NINJA.

6. Opiši nam Ivana u 3 reči!

- Uvek na početku svi imaju mišljenje - narcis, istripovan, nabeđen, ovakav onakav. Ja samo mnogo volim da se zezam, Što se može i primetiti. Pogledajte slike i gluposti koje pišem, može se iz toga bar nesto izvući.  Al evo da budem SKROMAN : inovativan - realan - kako za koga. 

 

beogradnocu.com