Teatro, vesti

Najbolja Nova Godina u klubu Teatro.

Ne propustite spektakularni doček Nove Godine 2014 u jednom od najboljih klubova u gradu - klubu TeatroKlub Teatro je najveća i najmodernije opremljena diskoteka u Beogradu koja vam priprema jedno od najuzbudljivijih i najluđih večeri u godini. Potrudili smo se da pažljivim odabirom programa napravimo dobitnu kombinaciju za doček Nove godine. U odnosu na prethodne sezone, ove godine Teatro je rešio da iznenadi njihove goste organizovanjem dočeka na 3 stage-a. Brojnost i kvalitet osoblja će sasvim sigurno biti dovoljni za brzu i efikasnu uslugu gostiju, sve sa ciljem da se potpuno opustite i pripremite za novogodišnje odbrojavanje.

klub Teatro

 

klub Teatro

 

Ime i brend kluba Teatro samo po sebi garantuje da ćete biti pošteđeni neprijatnih iskustava kao što su prodavanje istog mesta dva ili više puta. Jer mesto koje ste rezervisali je isključivo, i isključivo samo VAŠE! U Teatru ne može da se desi da vam konobar već oko ponoći kaže da je nestalo gratis pića, i da se na dalje sve plaća. Konzumacija svih navedenih gratis pića je neograničena, što znači da to piće možete potpuno besplatno konzumirati do ranih jutarnjih časova!

Na Main stage-u će pevati Milena Ćeranić sa bendom, drugi stage je RnB & house, dok je na trećem kafanski stage sa ozvučenim tamburašima- meraklijski Doček Nove Godine.
Karte za all inclusive u ovoj ponudi su od 32€ + rezervacija mesta
U cenu karte je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija sledećih pića:
- crno vino
- belo vino
- Jelen pivo
- pelinkovac
- kokteli Blue Frog, Sex On The Beach i Mai Tai
- svi gazirani i negazirani sokovi - flaša pića po želji uz rezervaciju visokog sedenja i separea
* Doplata za rezervaciju barskog stola (mesta sa oznakom Bs) se kreće od 40€ do 60€ u zavisnosti od položaja (vidi mapu). Uslov za rezervaciju barskog stola je minimalno kupljenih pet karata.
* Doplata za rezervaciju visokog sedenja (mesta sa oznakom Vs) se kreće od 125€ do 200€ u zavisnosti od položaja (vidi mapu). Uslov za rezervaciju visokog sedenja je minimalno kupljenih pet karata. Uz svako kupljeno visoko sedenje dobija se gratis flaša stranog žestokog pića po izboru:
- Smirnoff vodka, Absolut vodka
- Johnny Walker vski, Ballantine’s viski
- Two Fingers tekila, Olmeca tekila
- Jager

klub Teatro
* Doplata za rezervaciju separea (mesta sa oznakom separe) se kreće od 250€ do 600€ u zavisnosti od položaja (vidi mapu). Uslov za rezervaciju separea sa oznakom separe11, separe12, separe13, separe14, separe 16, separe17, separe30, separe31, separe32, separe33 je minimalno kupljenih pet karata. Uslov za rezervaciju separea sa oznakom separe27, separe28, separe29 je minimalno kupljenih šest karata. Uslov za rezervaciju separea sa oznakom separe23 i separe24 je minimalno kupljenih osam karata. Uslov za rezervaciju separea sa oznakom separe1, separe2, separe3, separe4, separe5, separe6, separe7, separe8, separe9, separe10, separe15, separe18 je minimalno kupljenih deset karata. Uslov za rezervaciju separea sa oznakom separe19, separe20, separe21, separe22, separe25, separe26 je minimalo kupljenih dvanaest karata. Uz svaki kupljeni separe dobija se gratis flaša stranog žestokog pića po izboru:
- Smirnoff vodka, Absolut vodka, Belvedere vodka, Ciroc vodka
- Johnny Walker viski, Ballantine’s viski, Jack Daniel’s viski, Chivas viski
- Two Fingers tekila, Olmeca tekila
- Jager
- Moet šampanjac
* Doplata za rezervaciju dela kluba sa oznakom VIP ROOM je 400€. Uslov za rezervaciju dela kluba sa oznakom VIP ROOM je minimalno kupljenih dvadeset karata. VIP pogodnosti: privatan šank, lični konobar, obezbeđenje, mogućnost slušanja zasebne muzike po sopstvenoj zelji, ... Uz kupljeni deo kluba VIP ROOM dobija se mogućnost da se dan ranije uoči dočeka privatan šank napuni pićem po vašoj želji.

klub Teatro

 
Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Teatro, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu bilo da živite u inostranstvu ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Sve možete pogledati na mapi!

klub Teatro

Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna je dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Rezervacije su obavezne.

 

beogradnocu.com