Nova godina, Stefan Braun, vesti

Kažu da u Novu godinu treba ući nasmejan, srećan i okružen odabranim ljudima. Kako bi vam 2015. godina počela u dobrom raspoloženju, najbolje je da odmah krenete sa planovima, a zato smo mi tu.

slika-za-sajt-braun-ng

Ukoliko ste željni vrhunske house muzike, dobrog pozitivnog društva i idealne lokacije prvo mesto na listi zauzima Mr. Stefan Braun na devetom spratu Nemanjine 4!

Tamo se noći pretvaraju u jutra, tamo se zgrada trese od najbolje muzike, to je mesto gde se zaboravljaju sve brige i gde je jedini moto "Carpe diem", ili možda ipak "Carpe nox". U večeri 31. decembra, čekaće vas gospodin Braun i njegova ekipa, sa kojima se svako veče pretvara ni u šta drugo do u NAJLUĐU ŽURKA U REGIONU! Ako ste za nešto ludo, nešto nezaboravno i zasigurno posebno, onda vam je u novogodišnjoj večeri mesto sa Braunom, visoko nad svetlima Beograda.

Očekuju vas Open bar tokom cele noći i najbolji staff, spreman za svaki izazov koji pred njega postavite. Nazdravite zajedno za dane koji nam dolaze i za još luđe noći od onih koje pamtimo, 31. decembra u klubu Mr. Stefan Braun po ceni od samo 50 evra za devojke i 60 evra za muškarce.

braun3naslovna

A sad - Širom zatvorite oči i uplovite u 10. po redu magiju venecijanskog karnevala koja glamur i mističnost krije iza svake maske. Nakon devet uspešnih godina i preko 15.000 posetilaca koji su u Novu godinu ušli pod maskom, predstavljamo vam 10. jubilarno izdanje osveženo gostom iz inostranstva, ali i većim i interesantnijim prostorom.

Dakle, gde magija nastaje?

szo

Ovog 31. decembra 2014. dozvolite sebi da uplovite u avanturu pod krovom bisera beogradske arhitekture iz 1908. godine u zgradi nekadašnje "Oficirske zadruge", u Kluz-u. Tavanicu ovog spomenika kulture ukrašava najraskošniji luster u Srbiji. Dovoljno glamurozno za doček Nove godine? Svakako! Za muzički program biće zaduženi: DJ Champain Bros iz Minhena, istaknuti predstavnik nemačke NuDisco & Electronic scene. DJ Petko, domaća podrška, specijalni performans prirediće Mystic Quartet četvoročlani sastav koji čine pijanista na koncertom klaviru, flautistkinja, saksofonista i perkusionista. Sve to možete doživeti po ceni od samo 1.900 dinara. Detalje pogledajte na našem portalu beogradnocu.com Doček Nove godine.

m02m_source

Širom zatvorenih očiju je prestižni koncept dočeka Nove godine sa višegodišnjom tradicijom, koji svojim glamurom i pažljivo koncipiranim programom iz godine u godinu privlači sve više posetilaca, i to pretežno iz krugova urbane klupske populacije. Na ove žurke dolaze i poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, novinarstva...

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com