Kod Glumca, Nova godina, Stara Pesma, vesti

Ostalo je manje od tri nedelje do odbrojavanja ponoći i ulaska u Novu 2015. godinu. Vreme da krenete da planirate gde, šta, kako i sa kim ćete proslaviti ovu Novu godinu ukoliko ste u Beogradu.

Mnogi u zadnji tren odluče gde će se otići na doček, a s obzirom da to crpi nepredvidive troškove i dosta novca, mi smo mislili na vas i dali nekoliko jeftinih predloga za sjajnu novogodišnju žurku. U kafanama koje predlažemo, ne samo da ćete se ludo provesti, već ćete i uštedeti dosta novca koji će vam definitivno trebati za naredne dane.

Prvi predlog na listi je doček Nove godine 2015 u kafani Flamingo Grand Bar. Za sjajan muzički program biće zadužen Ćiki bend. Ono što je sjajno, jeste da za samo 2.000 dinara za dame, odnosno 3.000 dinara za muškarce, imate all inclusive uslugu i neograničenu konzumaciju domaćih pića, kao i švedski sto.

Flamingo-ng2015

Drugi predlog kafane na listi za doček Nove godine 2015 je u kafani Čudna Noć. Za muzički program će biti zadužen Pozitiv bend. Ova odlična ponuda koštaće vas samo 35 evra, a u cenu karte je uračunato domaće piće: pivo (Lav, Heineken), sokovi (gazirani i negazirani), vino (crno belo i rose), rakije (medovača, kajsija, dunja, šljiva), pelinkovac, vermut i vinjak, strana pića (Smirnoff, Johnnie Walker, džin i tekila) kao i meze.

Kafana-Čudna-Noć

Treća kafana na našoj listi za doček Nove 2015. je Gradska Kafana Trg. Zabavljaće vas Negro bend koji već mesecima ovde pravi neviđenu atmosferu.  Za samo 35 evra uživaćete u neviđenom repertoaru, domaćem piću i hrani, a sve koji rezervišu barski sto ili sto za sedenje čeka flaša stranog pića (Ballantines, Absolut vodka) po izboru kao dobrodošlica! Za rezervaciju separea čekaju vas dve flaše stranog pića po izboru. Ostala ekskluzivna pića (Jack Daniel's, Belvedere, Chivas, Moet) možete poručiti po promotivnim cenama od čak 50%! Detalje možete videti na našem portalu.

Poster-11

Sledeći predlog kafane za doček Nove 2015. je, već svima dobro poznata i popularna, kafana Kod Glumca. Za muzički program biće zaduženi Ivana Milić i Nikola Bjelogrlić koji će napraviti veče za pamćenje. Cena karte za BARSKI STO je 35 evra po osobi, dok je KAFANSKI STO 40 evra po osobi. Za ovu jedinstvenu cenu imate all inclusive ponudu, odnosno nograničenu konzumaciju domaćeg pića tokom cele večeri i bogato srpsko meze.

Docek-bez-broja

Ako ste raspoloženi da za doček budete blizu Sajma, pravi izbor kafane je Stara Pesma. Popularna kafana koja je zavela skoro sve Beograđane spremila vam je svakakva iznenađenja za ulazak u Novu 2015. godinu. Za sjajnu atmosferu u ovoj noći i na ovom mestu, biće zaduženi upravo spektakularni - Balkan Expres Bend. Ova ekipa nastala je 1997. godine, i od tog vremena prošao je kroz razne transformacije i personalne promene, od akustičnog petočlanog muškog benda, do današnjeg šestočlanog sastava koji, pored pet muških vokala, ima i jedan, ženski. Ovo ujedno, predstavlja jedno od značajnijih obeležja ovog izuzetno živog sastava, koji na svom ogromnom i raznolikom repertoaru ima sve: od strane evergreen, rock'n roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, rock, hard-rock, heavy metal, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Cene karata za ovaj spektakl su 35 evra za barski sto i 40 evra za kafanski sto, a u cenu je uračunato bogato meze i neograničeno konzumiranje domaćeg pića.

Stara-Pesma-ng2015

Još jedna sjajna kafana u kojoj možete dočekati vrhunsku Novu godinu je kafana Carska Ohota. Pevaće vam Vlada Grujić i Snežana Matić, a za samo 30 evra imaćete sve!

Carska-Ohota

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com