Loft, vesti

Najbolji DJ sa Ibice dolazi u Srbiju.

Ovog petka 14. marta u klubu Julian Loft će se osećati jak ukus Ibice, pošto će za mix pultom biti Vlada Ašanin. Vlada Ašanin je jedan od najboljih srpskih izvoznih DJ proizvoda!

Za sve prave klabere ovaj događaj je obavezan, jer se očekuje eksplozija pozitive i zaista sjajan provod, kakav je u suštini i garantovan kada je klub Loft u pitanju.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Ovo veče će biti prava eksluziva za beogradske klabere pošto Ašanin živi u Madridu i redovno gostuje na ludom španskom ostrvu zabave Ibice, a u Beogradu je u poslednjih 10 godina nastupio jedan jedini put! Vlada Ašanin živi u Madridu i trenutno važi za jednog od traženijih techno-tech house DJ-eva i producenata, što dokazuje i to što se izborio za mesto stalnog disk džokeja u legendarnim klubovima Cool Balroom, Sala la Rivera, Pasha i Space na Ibici. Dokaz kvaliteta je i podrška velikana kao što su John Acquaviva, Richie Hawtin, Oliver Giacamoto, Marco Carola, Mark Knight i brojna druga, već dokazana imena u svetu DJ-inga.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Paralelno sa DJ karijerom, Ašanin radi i kao veoma uspešan producent. Koliko je cenjen u tom poslu dokazuje i to što je samo od 2010. do 2012. imao oko 350 izdanja, a većina je našla mesto na top 100 download listama na prestižnim veb magazinima Beatport, Traxsource i drugima. Subota, 15. marta, u klubu Loft, rezervisana je za DJs Night.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online.

Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu neponovljivu žurku. U iščekivanju ovog fenomenalnog dešavanja pogledajte našu galeriju i vidite kakva vas atmosfera očekuje u klubu Loft. Momenti koje su zabeležili naši fotografi garatovano će vas inspirisati da klub Loft bude nezaobilazan deo vašeg provoda.

 

beogradnocu.com