Lasta, vesti

Najbolji hip hop ponovo na splavu Lasta!

Kako je i najavljeno na samom otvaranju Gradskog splava Lasta, urbanija prestonička ekipa moći će ovde da iskusi najbolji provod u gradu. Ovog četvrtka 29. avgusta  na ovom novootvorenom, a opet izuzetno atraktivnom i traženom splavu, održava se još jedno „Lasta goes hip&hop“ veče, gde će ljubitelji hip&hop i r’n’b zvuka moći maksimalno da uživaju.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Za muzički deo vašeg nezaboravnog provoda pobrinuće se fantastični trio , u sastavu Ike, Dadah Selecta & BYP. Poznati po tome što potpisuju najbolje gradske žurke ovog tipa, i ovog četvrtka na splavu Lasta će napraviti nezaboravnu atmosferu.

A kakva je inače atmosfera možete pogledati u našoj galeriji najboljeg  beogradskog provoda. Puno pozitive, sjajna ekipa i uvek pažljivo odabrana muzika ono je što predstavlja standard na splavu Lasta, i ne sme se propustiti!

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Rezervacije za vaš fantastični provod možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Na isti način možete obezbediti i svoje mesto za petak 30. avgust, kada je na muzičkom repertoaru splava Lasta house veče. A ukoliko propustite house u petak, imate priliku da uz istu vrstu muzike uživate i u subotu. Nedelja je rezervisana za Lastin dobro poznati Matinée, koji u proteklih par nedelja na ovu fenomenalnu lokaciju dovodi sve ljubitelje najboljih dnevnih žurki.

 

beogradnocu.com