Fensi Kafana, Kod Glumca, Nova godina, Stara Pesma, vesti

Mnogi u zadnji tren odluče gde će dočekati Novu godinu, a kako bi izbegli nepredvidive troškove i uštedeli više novca, beogradnocu.com je tu da vam predloži veliki i najbolji izbor ponuda za doček Nove godine 2015. u Beogradu.

Vaše je da izaberete odbrojavanje u ponoć na mestu po vašoj meri, da dočekate nezaboravnu i najluđu novogodišnju noć i da se sjajno provedete u vrhunskom novogodišnjem programu koji vam nude mnogi prestonički lokalo, a mi posebno izdvajamo ove četiri kafane!

Doček Nove godine 2015 u kafani Stara Pesma definitivno će zauzeti prvo mesto na vašoj listi, upravo zbog sjajne muzike koja je, moramo priznati, najbitniji faktor na svakom slavlju! A za balkansku atmosferu u ovoj noći i na ovom mestu, biće zaduženi upravo spektakularni - Balkan Expres Bend. 

Stara-Pesma-ng2015

Balkan Expres Bend nastao je 1997. godine, i od tog vremena prošao je kroz razne transformacije i personalne promene, od akustičnog petočlanog muškog benda, do današnjeg šestočlanog sastava koji, pored pet muških vokala, ima i jedan, ženski. Ovo ujedno, predstavlja jedno od značajnijih obeležja ovog izuzetno živog sastava, koji na svom ogromnom i raznolikom repertoaru ima sve: od strane evergreen, rock'n roll, pop, dance, house, latino, reggae, funk, rock, hard-rock, heavy metal, pa do domaće zabavne, narodne i starogradske muzike. Cene karata za ovaj spektakl su 35 evra za barski sto i 40 evra za kafanski sto, a u cenu je uračunato bogato meze i neograničeno konzumiranje domaćeg pića.

Kod-Glumca-ng2015

Kafana Kod Glumca takođe sa vama slavi Novu 2015. godinu. Za muzički program biće zaduženi Ivana Milić i Nikola Bjelogrlić, a pored sjajne muzike i atmosfere, imaćete i all inclusive ponudu.

Docek-bez-broja

Cena karata kretaće se od 35 evra do 40 evra uz neograničenu konzumaciju hrane i pića tokom cele večeri. Uz svaki rezervisani kafanski sto se takođe besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića po izboru (Smirnoff, Johnnie Walker Red Label, Tequila Sierra Silver, Jagermeister). Uz svaki rezervisani separe možete birati Ciroc, Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Chivas ili Moet.

Doček Nove godine 2015 u kafani Fensi Kafani koštaće 49 eura. U cenu karte je uračunato je piće i predjelo a za fenomenalnu muziku pobrinuće se spektakularna Vesna Zmijanac i Nenad Cvijetić. Ne propustite!

Fensi-Kafana-ng

Još jedna sjajna kafana u kojoj možete dočekati vrhunsku Novu godinu je kafana Carska Ohota. Pevaće vam Vlada Grujić i Snežana Matić, a za samo 30 evra imaćete sve uključeno u cenu!

Carska-Ohota

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com