Fensi Kafana, vesti

Najbolji kafanski provod u Fensi Kafani.

Najbolja prestonička kafana, Fensi Kafana, svojim gostima iz nedelje u nedelju nudi spektakularan provod. Uz veoma korektne cene pića, neponovljivi muzički repertoar i provod na svetskom nivou, u Fensi Kafani provešćete se bolje nego ikada!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U četvrtak 31. oktobra sve goste u kafani Fensi Kafana svojim izuzetnim vokalom zabavljaće jedna od najatraktivnijih pevačica naše muzičke scene – Jasna Milenković Jami. Ona je devedesetih godina bila na vrhuncu svog uspeha, a tada je važila i za jednu od najseksipilnijih žena u Srbiji. Njene numere i dalje su vrlo slušane, a njeni nastupi izuzetno posećeni, jer je poznato da je Jami zbog dobrog provoda spremna na sve.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Pored Jami, koja će ovog četvrtka pevati svoje hitove, ali i hitove svojih kolega, u Fensi Kafani nastupiće i Mira Mirkovic i Fensi bend, i to u petak 1. novembra. Idealna kombinacija neverovatnog Mirinog vokala i instrumentalne pratnje fantastičnog Fensi benda, pravi je recept za najbolju kafansku atmosferu. Očekuje vas provod do jutra, i garantovano najbolji provod u gradu ovog petka.

U subotu 2. novembra u Fensi Kafani vaši domaćini biće Nenad Cvijetić i Sanela, dok vas u nedelju 3. novembra već tradicionalno očekuju Andreana Čekić i Kosmajac.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com