vesti

Najbolji kafanski provod u Promaji.

Kafana Promaja, svojim gostima iz nedelje u nedelju nudi spektakularan provod. Uz veoma korektne cene pića, neponovljivi muzički repertoar i provod na svetskom nivou, u Promaji provešćete se bolje nego ikada!

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Večeras. na petak 13-ti, sve goste u kafani Promaja zabavljaće Olja i Shrikan Bend! Dobra narodna muzika koja će vas podići na noge, i sve to od 22h do 03h! Pa, ko preživi - pričaće! Nakon ovog sjajnog dueta, u kafani Promaja u subotu 13. decembra, nastupiće Full Bend u full sastavu. Idealna kombinacija neverovatnih muzičara, pravi je recept za najbolju kafansku atmosferu. Očekuje vas provod do jutra, i garantovano najbolji provod u gradu ovog vikenda.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Kafana Promaja nikad ne spava, tako da ste uvek dobrodošli. Muzika se ne gasi, piće se non-stop dosipa, a veselje i igra neprestaju. Ovde se možete opustiti i uživati u živoj svirci i raznovrsnom piću čije su cene maksimalno prilagođene svačijem džepu. U lavirintu izbora za ljubitelje jednog od najpopularnijeg alkoholnog pića, nudi se i bogata paleta najkvalitetnijih domaćih i regionalnih vina.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com