Štikla i Burence, vesti

Najbolji petak u kafani Štikla i Burence.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete za vikend,beogradnocu.com je tu da vam olakša snalaženje u noćnom životu. Naime, za sve ljubitelje kafanskog provoda i boemske atmosfere kafana Štikla i Burence je definitivno pravi izbor. Očekuje vas neverovatan muzički repertoar, kao i dosta iznenađenja.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U petak 20. decembra u kafani Štikla i Burence nastupiče Miroslav Mirče Radulović, široj javnosti poznati pevač iz emisije “Zvezde Granda”. Njegov prvi singl ’’Fatalna’’ koji je snimio 2009. godine jasno je ukazivao na potencijal ovog izvanrednog mladog pevača. Danas nastupa po klubovima i diskotekama u Srbiji, a publika ga uvek dočeka ogromnim odzivom. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih, turbo folk pesama. Jasno je da opus ovog mladog umetnika i mogućnost da interpretira sve muzičke žanrove upravo ono što privlači publiku različitog profila i to u veoma zavidnom broju. Ono što je sigurno, pokajaćete se ukoliko budete propustili njegov nastup, jer on Mirče uvek napravi spektakl.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Ukoliko propustite petak u kafani Štikla i Burence, grešku možete ispraviti već u subotu 21. decembra kada vas očekuje nastup neverovatno talentovanog i harizmatičnog izvođača Miloša Vujanovića, koji je svoju popularnost takođe stekao u emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink. Iako jako mlad, Miloš Vujanović puni beogradske klubove i njegovi nastupi veoma su posećeni.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u kafani Štikla i Burence. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Štikla i Burence, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com