Molokini, vesti

Najbolji spoj: Kafana u klubu.

U petak 31. januara u klubu Molokini održaće se najveća kafanska žurka u gradu uz fenomenalnu živu svirku. Na repertoaru će biti najveći hitovi narodne muzike, koji će probuditi sva vaša čula i najskrivenije emocije. Ne propustite jedinstveno uživanje u prelepom ambijentu kluba Molokini, koji je podređen isključivo vašem uživanju.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Međutim, ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se! Naime, pored fantastičnog enterijera i neponovljivo dobre muzike, u klubu Molokini očekuju vas i neverovatno dobre promocije. Na radost svih pivopija, točeno pivo biće dostupno po ceni od samo 170 dinara. Vodka, kao i bogata ponuda raznih vrsta rakija, takođe će biti dostupna za svega 170 dinara, dok će kokteli koštati 260 dinara. Ne propustite ove jedinstvene promocije i uživajte u svim čarima prelepih ukusa, koje su vam dostupne bez brige o svom novčaniku.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Ukoliko budete ukazali poverenje klubu Molokini ovog petka, očekujte eksploziju dobrog raspoloženja, vedra i nasmejana lica, kao i neverovatnu količinu energije i dobrih vibracija. Posetite klub Molokini i uverite se u idealan noćni kafanski provod.

Da ne propustite najbolji provod u gradu ovog petka, i kraj januara obeležite onako kako dolikuje. tu je vaš omiljeni vodič kroz noćni život beograda – beogradnocu.com. Rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Molokini. Rezervacije su, kao i uvek do sada, besplatne, ali obavezne zbog nezapamćeno velikog interesovanja.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju. Momenti koje su zabeležili naši fotografi svojim objektivima garantovano će vas inspirisati da fantastični klub Molokini bude vaš nezaobilazni izbor kada je kafanski provod u Beogradu u pitanju. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com