Kolumne, vesti

Najčudniji hobiji na svetu.

Osim hobija poput sakupljanja salveta, sličica, crtanja, pisanja, pravljenja nakita, postoje i malo specifičniji hobiji. Mnogi su se njima i proslavili. Ovo su najčudniji hobiji:

Lijam Martin, tinejdžer sa Novog Zelanda, ima jako kreativan hobi. On se bavi imitacijama poznatih ličnosti. Na vrlo interesantan i duhovit način predstavio je brojne zvezde među kojima su Kim Kardašijan, Majli Sajrus i Lejdi Gaga. Svoje fotografije nakon izrade postavlja na Instagram profil, i prati ga oko milion i po ljudi.

hobiji (3)

Chuck Lamb, poznatiji kao The Dead Body Guy, verovatno ima najčudniji hobi na svetu. Naime, on uživa dok se pravi da je mrtav! Međutim, on ne samo što se pravi da je mrtav, već se fotografiše i postavlja to na društvene mreže i svoj sajt. Za samo godinu dana imao je čak 32 miliona pregleda!

hobiji (1)

Paul Yarrow iz Londona takođe ima jako interesantan hobi. On voli da se pojavljuje na televiziji, ali kao sporedni akter, negde u pozadini... Zabeležen je u vestima televizija BBC, ITV, Channel 4 i Sky News. Gde god se pojavi kamera, on je tu!

hobiji (2)

Džonatan Li Ričes obožava da tuži ljude, i tome se prilično posvetio, pa je tužio bivšeg američkog predsednika Džordža Buša, Somalijske pirata, Britni Spirs, Ajfelov toranj, Nostradamusa, Platona i Martu Stjuart... Iako je uhapšen i osuđen na zatvor, uspeo je da uđe u Ginisovu knjigu rekorda. Naravno, nakon što je saznao da je ušao u knigu rekorda, odlučio je datuži i Ginisa, jer oni nemaju pravo da objavljuju njegov rad i njgovo legalno remek-delo.

Tu su i ekstremno peglanje, sakupljanje noktiju sa nogu i ruku, štrikanje vunenih grudi, tetoviranje vozila, oslikavanje pasa i mnogi drugi...

 

beogradnocu.com