Nova godina, Teatro, vesti

Nova godina stiže, a vi niste sigurni šta da radite i gde da idete za doček!

Naš portal beogradnocu.com ima raznovrsnu ponudu za Novu godinu koji će odgovarati svačijem stilu i ukusu, od najluksuznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše.

Ovog puta, posvetićemo se najluksuznijim i najglamuroznijim proslavama Nove godine u našoj prestonici i preporučiti vam mesta koja će definitivno ispuniti sva vaša očekivanja. Klubovi su se potrudili da pripreme prigodne dočeke, a najspektakularnije i najluksuznije  odbrojavanje ponoći je zabeleženo na sledećim mestima. Evo šta se sprema!

Ukoliko želite da se osetite kao član luksuzne, bogate porodice u ovoj ludoj noći, ova mesta su idealna za vas:

Hotel Hyatt Regency Beograd nudi divne vesti za sve one željne vrhunske ponude, ali i one koji uživaju u pesmama pop Dive Jelene Karleuše! Uz svečanu večeru na bazi švedskog stola koja vas neće vas ostaviti ravnodušnima, JK će se potruditi da napravi doček za pamćenje! Cena za ovaj najglamurozniji doček Nove 2015. kretaće se od 70 - 200 evra po osobi zavisno od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice.

unnamed-1

Hotel Metropol Palace je sledeći na našoj listi najluksuznijih mesta za doček Nove 2015. Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost i započnite 2015. u odabranom društvu u modernom stilu hotela Metropol Palace uz poznatu i proverenu estradnu zvezdu naše muzičke scene - Anu Nikolić. Očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima.Takođe, uz koktel dobrodošlice u lobiju, dobijate i specijalnu cenu za dva noćenja  sa doručkom u ovom luksuznom hotelu, za svakoga ko odluči da provede novogodišnje magično veče u Ivo Andrić dvorani hotela Metropol Palace Beograd. Cena za ovaj glamurozni doček kretaće se od 60 – 170 eura.

unnamed-2

Vila Jelena je još jedno glamurozno mesto za vrhunski doček Nove godine. Za muzički program biće zadužena Seka Aleksić i Aspirin bend koji će napraviti senzaciju. Očekuju vas i trubači, penušavo vino iu ponoć, bogat novoogdišnji meni, strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće... Ovakva fešta koštaće vas samo 120 evra, a provešćete se mnogo skuplje od same vrednosti karte.

seka

Najglamurozniji doček Nove 2015. vas očekuje i u jedinstvenom klubu Teatro. Ovaj klub je najmodernije opremljena diskoteka u Beogradu koja vam za doček 2015. godine nudi pravi spektakl.  Za ovogodišnju proslavu novogodišnje noći klub Teatro svima koji mu budu ukazali poverenje nudi provod uz fantastičnog Šaka Polumentu! Po ceni od 15o do 1300 evra pronađite mesto koje vam odgovara.

Teatro ng2015

Počastite sebe jednim glamuroznim i luksuznim dočekom Nove godine i ispratite staru 2014. kao kralj/ica. Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com

 

 

 

beogradnocu.com