Kolumne, vesti, Zanimljivosti

Najgori horoskop: Prvih 6 znakova.

Ovan-Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište-Adolf Hitler. Veoma nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku. Kada vide da ste imali pravo-neće vam priznati, svoje greške ne priznaju. Oni ne veruju u horoskop. Nemaju nežnosti, sebični su i napadni, ne koriste mozak, ne poseduju emotivnu inteligenciju, ne prepuštaju se, niti prate partnera. Završe sa kretenom u životu jer je njihov izbor partnera užasan i posle se obavezno čude kada su varani ili ostavljeni. Sve u svemu, treba im veoma mnogo vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi.

Bik-Samozadovoljni, ćutljivi s**atori, dosadni k’o klub filatelista. Njihov najveći psihički problem je što nemaju problema. Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima, jer oni ih nemaju. Njima treba stvoriti problem da bi im život bio zanimljiviji. Njihov mir je savršen dok se ne pretvori u manično ludilo. Kada ih izbacite iz takta, tada sa svojim rogovima, noževima i svim što im se nađe pri ruci, izobličenog lica idu prema vama kao na matadora koji nosi crveno. Tada se zakopajte sami ili pripremite sekiru, neće popustiti ni na izvinjenja.

Blizanci-Glavni ogovarači i tračare, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Kažu da je Juda bio Blizanac. Ljudi sa naličjem i stotinu lica. Večiti glumci, narcisi površnog pogleda na život. Oni ne veruju u horoskop. Ako podvučete crtu ispod, videćete da ste za njega jako nisko na listi prioriteta. Uvek će imati nešto da naprave i biće sa nekim pre nego s vama. Jednostavno, njihova priča nikada ne pije vodu. Istina je da vas vara. Ekstra loša strana toga je da je u pitanju više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas. Imate posla sa osobom koja ne može ostvariti i pružiti kvalitet, pa zato može kvantitet. Ali to što ne pruža ništa, ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve. Ipak, oni su samo jeftini sebični krelci, vešti na rečima i njima žele od vas uzeti sve što imate.

Rak-Posesivni ludaci, uvrede se ako im  "dobro jutro" niste zaželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet, a uz emocionalnu potrebu da nekog tlače, jako im je važno da se sa strane kurvaju. Ako ih optužite za laž nadrljali ste, plakaće i kukati godinama. Rak menja svoju ličnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vašeg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je sledećeg opet onaj stari, sa blagom amnezijom. Ako želite da imate tempiranu bombu pored sebe koja vam redovno eksplodira u facu svakih par dana, samo napred. Samo se učlanite u lovačko društvo, jer će vam trebati puška kad – tad.

Lav-Arogantni, uobraženi i naporni potcenjivači. Lavovi stvarno veruju da njihov ulazak u prostoriju prate reflektori i da se u svakoj prostoriji uvek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava. Istina je da je u pitanju uvek samo jedna osoba. Ona sama. Dakle, da biste bili sa Lavom,vi morate naučiti da mu ljubite dupe, da se slažete sa svim sto kaže, da ga obožavate bez razloga.

Devica-Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući stvari i ispravljajući druge u govoru i pravopisu. Prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Ako je koji znak prostitutka-to je ovaj. Neprestane opravdavajuće analize dovešće do vaše umne paralize. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Device. Sa Devicom ste sigurni u jedno, kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talenat za podlost i bezosećajnost? Narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako one to lepo zovu. Devica nema strasti, zagrljaja, nežnosti, topline, sve suze koje pusti, tu su jer oplakuje sebe. Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla sa androidom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole da pobrkate sa emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji treba da se osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

 

Foto: Facebook

beogradnocu.com