Nova godina

Mnogi u zadnji tren odluče gde će dočekati Novu godinu, a kako bi izbegli nepredvidive troškove i uštedeli što više novca, beogradnocu.com je tu da vam predloži veliki i najbolji izbor JEFTINIH ponuda za doček Nove godine 2015. u Beogradu.

Vaše je da izaberete proslavu po vašoj meri, da dočekate nezaboravnu i najluđu novogodišnju noć, a mi smo izdvojili četiri najjeftinije varijante.

BlayWatch-ng20151

Blaywatch nudi divne vesti za sve one željne vrhunske ponude, ali i one koji uživaju u pesmama popularnih pevača Jovane Tancić i Marka Mickovića uz bend uživo. Cena karte je 19 eura All inclusive alkoholno i bezalkoholno piće. U cenu karte je tokom cele noći u neograničenim količinama uračunata besplatna konzumacija određenih pića. Uz svako rezervisano visoko sedenje i svaki rezervisani separe se besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića po izboru. Pogledajte mapu na beogradnocu.com i odaberite mesto po vašoj želji. Na mapi su detaljno prikazane cene rezervacija kao i minimalan broj kupljenih karata za svaku rezervaciju.

Jimmys-ng20151

Sledeći predlog na našoj listi je splav Jimmy's. U cenu ulaznice od samo 25 evra, uračunata je neograničena konzumacija hrane, kanapei i meze //finger food // kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića stranih i domaćih proizvođača. Za muzički program su zaduženi: Bend uživo - Bojan Savić i Zejna, Dr Iggy ( back to the 90’s ) i Dj Suport -The Revetilters (najbolja house muzika).

Jimmy's 2015 vam je spremio nezaboravan doček, kvalitetna pića, odličan muzički program po vrlo povoljnoj ceni.

U cenu karte ulazi neogranićena konzumacija preko 26 vrsta domaćih i stranih pića. Tokom čitave ove večeri, moći ćete da konzumirate sve vrste vina, pivo, vodku, džin, pelinkovac, nekoliko vrsta kvalitetne rakije,vermut, vinjak, nekoliko brendova viskija, konjaka kao i likera. Takođe u ponudi ce biti i nekoliko najpopularnijih koktela kao sto su Sex on the Beach i Blue lagune . Naravno, od bezalkoholnih napitaka, na raspolaganju su svi gazirani i negazirani sokovi. Sjajna ponuda na splavu Jimmy’s, a na vama je da je ne propustite! Detalje pogledajte na portalu beogradnocu.com.

Kod-Skadarlije-ng2015

Ljubitelji boemske atmosfere mogu dočekati Novu godinu u srcu Skadarlije. Bogat novogodišnji program, živa muzika, starogradska, narodna, zabavna. Cena karte je 3600 dinara - all inclusive neograničena konzumacija stranog i domaćeg pića uz bogato meze.

DSC_0868-51

Doček 2015 možete iskusiti i u potpuno novom klubu i najlepšem enterijeru Beograda! Naša prestonica je najzad dobila dugo iščekivani i savremen objekat- Klub Sugar and Spice!

Sugar-and-Spice

Eksterijer mami poglede odabranih koji će imati priliku da zavire u do sad neviđen svet zabave u najsavremenijem enterijeru koji se prostire na 650m2. Tek otvoreno mesto koje će za kratko vreme osvojiti srce beogradskih hedonista. Klub poseduje i profesionalno koncertno ozvučenje koje je jedinstveno na Balkanu, a rasveta je po ugledu na najpoznatije svetske klubove. Cena ulaznice je 29 eura, a za to dobijate neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih svih domaćih i nekih stranih pića. Za muziku je zadužen šestočlani White City Bend, Dj Swen (Amsterdam) i Dj Alex Candy (Srbija). Detalje pogledajte na portalu.

24

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com