Krčmarica, vesti

Najlepša krčmarica u gradu.

Sa Bendom Za Vašu Dušu i Vladimirom Grujićem počinje idealani provod u vašem noćnom životu. Sutra uveče u kafani Krčmarica čeka vas provod samo za vašu dušu i samo za vaše beskrajno razgaljene emocije jer Bend Za Vašu Dušu i Vladimir Grujić napraviće provod, zabavu vrednu pamćenja u predivnoj i neponovljivoj kafani Krčmarica.

kafana Krčmarica

Fotografisano u kafana Krčmarica

U kafani Krčmarica sve je slatko i idealno, enterijer kafane ide u prilog nezaboravnim doživljajima,  a posebno kada je vaša zabava začinjena Bendom Za Vašu Dušu i Vladimirom Grujićem, petak veče dobija poseban sjaj, a u vama će izazvati neodoljivu radost.

kafana Krčmarica

Fotografisano u kafana Krčmarica

Mamurluk Bend je samo vaš u subotu, tad vas čeka pravi muzički show program protkan neponovljivim vibracijama koje su toliko pozitivne da osmehem nećete skidati s lica, a vaš osmeh je zaštitni znak kafane Krčmarica, koju uvek rado odaberete baš subotom uveče jer znate da vas tada čeka najbolji od najboljih provoda.

Kafana Krčmarica spada u red onih kafana u kojima se osećate kao kod kuće sa ljudima koje volite, sa muzikom koju obožavate, a naročito subotom kada vaš Mamurluk Bend žari i pali.

kafana Krčmarica

Fotografisano u kafana Krčmarica

Rezervišite jedinstvenu priliku da svoje kafanske noći poklonite najlepšoj kafani Krčmarica, to možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg  omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo  najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com