vesti

Najlepša mala čeka na vas.

Gospodski duh velegrada sjurio se u svega par koraka u bajkovito harizmatičnu kafanu Mala Moja u kojoj svako nađe svoju malu. Vikend u kafani Mala Moja je sve što je potrebno vašoj duši da se opusti i vašoj mašti da svoju volju raspojasa, a samo za vas repertoar je vikendom u kafani Mala Moja zaista za merak i primer. Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović, uzdanice kafana Mala Moja sa vama ršum u pravom smislu te reči prave petkom i obavezno morate doći da se uverite u to, ovo dvoje sjajnih umetnika nadglašavaju sve dobre glasine o svim najboljim provodima jer su majstori dobre pesme.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja je postala mesto gde se skupljaju samo najbolji gosti, oni čije povrenje je najteže zadobiti, a vas svoje drage goste, ona iznova i iznova raduje sjajnim sadržajem i neodoljivim ponudama, a posebno je blistavo petkom kada uživete sa Mirjanom Milosavljević i Aleksandrom Živanovićem, nadama dobre zabave koji znaju sve prave kafanske pesme obojene u jedno moderno ruho urbanog kafanskog provoda koji bez sumnje obožavate. Aleksandar Živanović je divan mladi umetnik koji je svoj talenat pokazao i u takmičenju Zvezde Granda, iza sebe ima dva cd-a i publika ga pamti po singlu ''Pile moje'', koji je snimio prošle godine i koji je postao veliki hit. Aleksadrov talenat i opredeljenje da se posveti muzičkoj karijeri nije ni malo slučajno jer ovaj sjajni mladi čovek potiče iz muzičke porodice, sve ovo je dovoljan razlog da dođete u kafanu Mala Moja i čujete kako to radi mladi i perspektivni umetnik Aleksandar Živanović.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Mirjana Milosavljević se veoma visoko kotirala u takmičenju Zvezde Granda ušla je čak u top 15, a naredne godine kada je odlučila ponovo da okuša sreću rangirala se u top 20, publika je zapamtila po pesmi Amore, a muzikom se bavi od malena i njen pevački staž po klubovima odlična je preporuka da dođete u kafanu Mala Moja i podelite svoje veče i svoje veselje sa Mirjaninim sjajnim glasom i još sjajnijom harizmom.

Subotom za vas u savršenoj kafani Mala Moja vaša radost zadobija materijalno obličje jer je za najpozitivnije vibracije zadužen orkestar Tango i Cash, jedan od najtraženijih orkestara jer je zabava koju nudi zaista pefektna. Kafana Mala Moja i orkestar Tango i Cash, sjajna su kombinacija totalnog haosa i prefinjene kafanske radosti po kojoj je kafana Mala Moja ušla u sve vodeće priče kafanskih provoda u gradu. Kafana Mala Moja ume da ugosti svakog, toliko postaje vaša da ne možete da se odvojite od nje i za tili čas počinjete da živite duhom kafane Mala Moja, a taj duh začinjen je posebnom aromom koja se zove Tango i Cash.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Divne noći u kafani Mala Moja možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Posebno smo osetljivi na provode u kafani Mala Moja jer naše objektive tamo čekaju sve najlepše male.

 

beogradnocu.com