vesti

Najluđa noć u kafani Mala Scena.

Za sve ljubitelje boemskog provoda, koji bi kafanskim provodom dočekali i narednu godinu, pravi izbor je kafana Mala Scena. Tamo vas očekuje pravi meraklijski doček, uz ozvučene tamburaše.

kafana Mala Scena

Fantastičan provod dostupan vam je za svega 32e, a u pitanju je all inclusive ponuda, odnosno neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, tokom čitave večeri:

- Johny Walker viski
- Smirnoff vodka
- Sauza tekila
- Domaća rakija (Dunja, Kajsija, Šljiva, Višnja, Kruška)
- Vinjak
- Domaće belo, crno i rose vino
- Jelen pivo
- Džin
- Pelinkovac
- Svi gazirani i negazirani sokovi

Ukoliko želite da budete za barskim stolom, doplata je 20€, a uslov za rezervaciju barskog stola je minimalno pet kupljenih karata. Doplata za rezervaciju mesta visokog sedenja je 50€, dok je uslov isti: pet kupljenih karata. Doplata za rezervaciju kafanskog stola se kreće između 80€ i 150€, u zavisnosti od položaja i broja gostiju. Kafanski stolovi su predviđeni za osmoro, desetoro i dvanaestoro ljudi, ali je moguće spajanje dva ili tri drušva za jedan sto ako je manje ljudi, pri čemu je onda cena rezervacije 10€ po osobi.

kafana Mala Scena

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Mala Scena, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.
Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com