vesti

Najluđa Nova godina se dočekuje na splavu Corso.

Splav Corso je idealan izbor za najluđi od najluđih noći, doček 2014. godine. Ovde možete provesti spektakularno novogodišnje veče, i to samo za 60 €, sedeća i 45 €, za stajaća mesta. Splav Corso, je vaš ludi novogodišnji san, proštepan provodom koji se pamti i prepričava. Petar Bošković i Unisex i BG Walter Band, razlog su da svoje novogodišnje poverenje poklonite senzacionalnom dočeku koji je samo za vas upriličen na splavu Corso.

Provod će biti više nego što od najboljeg provoda očekujete, vaše srce osvojiće doček koji je isplaniran do najsitnijih detalja i to samo za vas i vaše beskrajno zadovoljstvo koje će uz Petra Boškovića i Unisex i BG Walter Band, biti najluđa žurka vašeg života. Veselićete se uz hit do hita, najbolji od najboljeg repertoara koji su specijalno za najdraže goste osmislili Petar Bošković i Unisex i BG Walter Band, i to na jednom i jedinom za doček definitivno najboljem splavu Corso.

Ulaznica obezbeđuje neograničenu konzumaciju svih domaćih i stranih pića po želji gostiju tokom cele noći, na raspolaganju se nalazi posluženje na bazi švedskog stola pripremljenog specijalno za najveselije goste u kuhinji splava Corso. Petar Bošković i Unisex i BG Walter Band će vas s nogu svojom fantastičnom energijom, sjajnom izvedbom, briljantnim osećajem za najbolje i to samo na splavu Corso.

Čekaće se Nova godina kao nigde u gradu, najveselija, najotmenija, naj od naj samo na splavu Corso uz Petra Boškovića i Unisex i BG Walter Band ući ćete kraljevski u najluđu 2014. godinu. Rezervišite kraljevski doček na splavu Corso putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji mogućnost plaćanja, preko računa.

 

beogradnocu.com