Najave, Nova godina, vesti

Najluđa Nova godina se dočekuje u Atlantis Event Centru.

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Atlantis Event Centar je idealan izbor za najluđi od najluđih noći, doček 2015. godine. Ovde možete provesti spektakularno novogodišnje veče u maloj i velikoj banket sali Atlantis Event Centra uz Radu Manjlović i Mišu Lagunu.

Rada Manojlović prvi put peva u Beogradu za Novu godinu. Poznato je kakvu atmosferu pravi Rada na svojim nastupima tako da smo sigurni da će ovaj doček biti jedan od najboljih u Beogradu. Provod će biti više nego što od najboljeg provoda očekujete, vaše srce osvojiće doček koji je isplaniran do najsitnijih detalja i to samo za vas i vaše beskrajno zadovoljstvo koje će uz Radu Manojlivić i Mišu Lagunu, biti najluđa žurka vašeg života.

Atlantis Event Center

Cene karata su od 40 do 75eura. U cene su uključeni: ulaznice, piće dobrodošlice, večera na bazi švedskog stola i šampanjac u ponoć.

*Svi stolovi u donjoj sali su kapaciteta od 10-15 mesta, dok su stolovi u gornjoj sali kapaciteta 10-12 mesta.

Atlantis Event Center

Rezervacija stola u donjoj sali - 350 e

Paket uključuje:

2 Moet and Chandon

1 Chivas Regal 12 y.o ili JW black 12 y.o

10 Red Bull

Rezervacija barskog stola u donjoj ili gornjoj sali - 100 e

Paket uključuje

Flaša Chivas Regal 12 y.o ili JW Black 12 y.o

Atlantis Event Center

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

 

beogradnocu.com