vesti

Najluđe u 2014. uz restoran Dilema

Ako ste u dilemi gde da pođete za najluđu noć, predlažemo da pođete u restoran Dilema. Ovo je fantastično zdanje najboljeg raspoloženja u gradu. Za samo 4.500 dinara  provešćete se kao nikada u životu uz najbolji i najluđi repertoar, dve izuzetne dame Vanja Zelenski i Dragica Stevanović pogodiće vas baš u žicu.

restoran Dilema

 Fotografisano u Restoran Dilema

Za svakoga će biti po neka pesma, jer najluđe prestoničke noći preseliće svoje vibracije u restoran Dilema za doček i samo Vanja Zelenski i Dragica Stevanović umeju da drže štimung do zore. Ovaj simpatični restoran na Adi Huji, preneće vam šarm među novogodišnje stolove i vaše raspoloženje dovesti do vrhunca, a sve to u najluđoj noći upakovano fenomenalnim repetoarom u izvedbi najidealnijeg tandema Vanje Zelenski i Dragice Stevanović koje će sa vama ludovati bez dileme do najsitnijih sati samo u najluđem mestu za doček restoranu Dilema. U cenu je uključeno sve, što je sjajan začin uz sjajnu pesmu i još bolji provod koji su za vas pripremile dve dive Vanja Zelenski i Dragica Stevanović, kraljice najluđih noći.

restoran Dilema

 Fotografisano u Restoran Dilema

Ovo je doček baš po vašoj meri, odmeren, otmen, a opet vedar i ispunjen duhom najboljih beogradskih provoda ikada, jer to samo ima u restoranu Dilema, koji pazi na sve, misli na sve, a u najluđoj noći još i više. U fenomenalnom ambijentu, jedinstvenom po mnogo čemu, uz fenomenalan repertaor i vrhunsku uslugu, bez dileme dočekaćete najlepšu, najromantičniju, najluđu novu godinu, jer restoran Dilema postoji samo zbog vas.

restoran Dilema

 Fotografisano u Restoran Dilema

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u restoranu Dilema i priuštite sebi jedinstveno zadovoljstvo. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com ludovaće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com