Bombo-Džej, vesti

Najluđi vikend u klubu Bombo-Džej.

Klub Bombo-Džej je mesto fantastične energije, zagarantovanog provoda i vibracija koje neodoljivo dopiru do svakog gosta. Ovde ćete doživeti sve najdivnije trenutke koje ćete pamtiti zauvek. Bombo Band vas čeka u klubu Bombo-Džej klub u petak, ovaj fantastični sastav oduvaće sve negativne vibracije i napraviti pravi haosu i najbolji provod.

klub Bombo-Džej

 Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Morate biti deo ovog spektakla u klubu Bombo-Džej na Studentskom Trgu 11 koji samo za vas širi najbolju energiju u gradu. Najlepši gosti pojavljuju se samo na najboljem mestu, a to je klub Bombo-Džej, vaš hedonistički adrenalin i kapljica najboljeg pića i još boljeg provoda, a tek kada svira Bombo Bend, tu nema promašaja, bolji su i od najboljih, obavezno to morate da proverite.

Subota je dan za Bombo Band i Acu Fratela, tek tada nastaje haos u izvornom smislu te reč biće zaista ludo, varnice će isijavati oko razigranih nogu, osmesi neće silaziti sa lica jer fabrika najboljeg raspoloženja, uzavrele atmosfere o kojoj se priča po celom gradu je Bombo-Džej klub, klub budućnosti.

klub Bombo-Džej

 Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Svaki trenutak će biti fantastičan i samo vaš, bićete očarani svime  što ovaj klub ima u svojoj ponudi, to je kvalitet koji se može meriti sa svetski poznatim klubovima, kao i fantastičan repertoar posebno kada vas uveseljavaju Bombo Band i Aca Fratelo, doživećete provod o kakvom svi maštaju jer vaš Bombo-Džej klub, je tempirana bomba sjajnog provoda i još sjajnijih emocija, čiji vi morate postati deo.

klub Bombo-Džej

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Bombo-Džej klub je mesto na koje će vas noge odvesti same, samo je potrebno da izvršite rezervaciju na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog  vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Klub Bombo-Džej  živi za vas, na ovom fantastičnom mestu vas čeka i neumorni objektiv naših fotoreportea, ne štedite na dobrom provodu.

 

beogradnocu.com