Nova godina

Slavljenje odlaska stare i dolaska Nove godine svi želimo da proslavimo na najlepši način, sa voljenim osobama u dobroj atmosferi. Ovog puta,imamo odlične i najpovoljnije ponude za vas!

Bombo Džej

Klubu Bombo Džej

Kafanski doček Nove godine u Bombo Džeju i ove godine će biti veseo, raspevan i zabavan. Lea Ristić & Nikola Todorović uz pratnju DOMINGO BAND-a, potrudiće se da vam novogodišnji doček protekne u lepom raspoloženju sa prijateljima. Cena karte je 30 evra, a u to ulazi sve! Detalje i doplate za mesta pogledajte na našem portalu.

IZLOG

Kafe Izlog

Doček Nove godine u fenomenalnom ambijentu kluba Izlog u samom centru Beograda. Lokal koji se prostire na 2 nivoa, uz sjajan nastup Tamare Filipović garantuje odličan novogodišnji provod. Doček Nove poznat i pod nazivom Fenster 2015. Cena karte je 32 evra. U najluđoj noći za vas je Izlog pripremio šarolik muzički program - Dj Tecnic, EDM Vibes Dj Crew (Dj Marta, Dj Igor Sebesic, DJ Anatra). Doplate za mesta pogledajte na našem portalu.

Vanilla1

Klub Vanila

Vanila lounge - elitni beogradski noćni klub vas poziva na doček Nove godine. Dočekajte Novu godinu u vedroj atmosferi vašeg omiljenog mesta uz dobru muziku, mnoštvo pića i veselo društvo. Za ovo spektakularno veče nastupaju NIKOLA GRBIĆ GRBA i JADRANKA KALINIĆ! Cena ulaznice je 25 evra za devojke i 35 evra za muškarce - ALL INCLUSIVE piće i hrana. Cena uključuje: OPEN BAR na ceo asortiman pića, FINGER FOOD obroke i rezervaciju mesta za reprizu.

BlayWatch-ng20151

Splav Blaywatch

Za sve ljubitelje dobre žurke, klupske atmosfere i veoma jeftinih cena, nema sumnje da je splav Blaywatch jedno od idealnih mesta za doček 2015. godine. Blaywatch nudi divne vesti za sve one željne vrhunske ponude, ali i one koji uživaju u pesmama popularnih pevača Jovane Tancić i Marka Mickovića uz bend uživo. Cena karte je 19 eura All inclusive alkoholno i bezalkoholno piće. U cenu karte je tokom cele noći u neograničenim količinama uračunata besplatna konzumacija određenih pića. Uz svako rezervisano visoko sedenje i svaki rezervisani separe se besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića po izboru. Pogledajte mapu na beogradnocu.com i odaberite mesto po vašoj želji. Na mapi su detaljno prikazane cene rezervacija kao i minimalan broj kupljenih karata za svaku rezervaciju.

Jimmys-ng20151

Splav Jimmy's

Ukoliko ste ipak za nešto drugo, splav Jimmy's je ko stvoren za proslavu Nove godine! U cenu ulaznice od samo 25 evra, uračunata je neograničena konzumacija hrane, kanapei i meze //finger food // kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića stranih i domaćih proizvođača. Za muzički program su zaduženi: Bend uživo - Bojan Savić i Zejna, Dr Iggy ( back to the 90’s ) i Dj Suport -The Revetilters (najbolja house muzika)Jimmy's 2015 vam je spremio nezaboravan doček, kvalitetna pića, odličan muzički program po vrlo povoljnoj ceni.

Kruna

Restoran Kruna

Restoran Kruna, brod restoran modernog dizajna na ušcu Save u Dunav, sa prelepim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu nudi vam novogodišnji doček za pamćenje! Za muzički program biće zadužen Nemanja Nikolić Zvezde Granda i Piccaso Bend koji će napraviti senzaciju! Ovakav all inclusive sjajan provod koštaće vas samo 30 evra za barske stolove, a za okrugle stolove za sedenje 40 evra. Za tu cenu dobijate neograničenu konzumaciju domaćih pića.

Kabare-13-ng2015

Klub Kabare 13

Za muzički program biće zaduženi Vlada Krunić i fenomenalni Crystal bend. Cena karte za doček Nove godine u Kabareu 13 biće samo 30 evra za devojke i 35 evra za muškarce - ALL INCLUSIVE. Doplate za mesta: Barski sto - 20 evra (minimalno 4-5 osoba); Visoko sedenje - 40 evra (minimalno 6-7 osoba); Separe - 100 evra (minimalno 8-10 osoba)

Sugar-and-Spice

Klub Sugar and Spice

Doček 2015 možete iskusiti i u potpuno novom klubu i najlepšem enterijeru Beograda! Naša prestonica je najzad dobila dugo iščekivani i savremen objekat- Klub Sugar and Spice! Cena ulaznice je 29 eura, a za to dobijate neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih svih domaćih i nekih stranih pića. Za muziku je zadužen šestočlani White City Bend, Dj Swen (Amsterdam) i Dj Alex Candy (Srbija). Detalje pogledajte na portalu.

Top-Night

Klub Top Night

U klubu Top Night ćete naći sve ono što ste tražili za jedan nezaboravan provod, a pogotovu ako je reč o dočeku Nove godine koji se velikom brzinom približava. Odbrojavanje do ponoći je počelo! Po ceni od samo 25 evra, imaćete All Inclusive uslugu! Za muzički program biće zaduženi Dj Vlada, Dj Keza, Dj Čarli, kao i specijalni gost Grupa Beat Street - program 90-ih. Veliki izbor pića i finger food.

10802000_1506664146282031_798427953418841424_n

Za svakoga će biti po nešto, tako da se garantovano nećete pokajati ukoliko vaš izbor za doček Nove godine bude bar jedan od naše ponude, jer beogradnocu.com nudi samo najbolje i sigurno!

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com