Nova godina

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje.

Vaše je da izaberete odbrojavanje u ponoć na mestu po vašoj meri, da dočekate nezaboravnu i najluđu novogodišnju noć i da se sjajno provedete u vrhunskom novogodišnjem programu koji vam nude ovi prestonički lokali, i sve to po vrlo povoljnim cenama!

BlayWatch-ng20151

Za sve ljubitelje dobre žurke, klupske atmosfere i veoma jeftinih cena, nema sumnje da je splav Blaywatch jedno od idealnih mesta za doček 2015. godine.  Blaywatch nudi divne vesti za sve one željne vrhunske ponude, ali i one koji uživaju u pesmama popularnih pevača Jovane Tancić i Marka Mickovića uz bend uživo. Cena karte je 19 eura All inclusive alkoholno i bezalkoholno piće.

U cenu karte je tokom cele noći u neograničenim količinama uračunata besplatna konzumacija određenih pića. Uz svako rezervisano visoko sedenje i svaki rezervisani separe se besplatno dobija i flaša stranog žestokog pića po izboru. Pogledajte mapu na beogradnocu.com i odaberite mesto po vašoj želji. Na mapi su detaljno prikazane cene rezervacija kao i minimalan broj kupljenih karata za svaku rezervaciju.

Jimmys-ng20151

Ukoliko ste ipak za nešto drugo, splav Jimmy's je ko stvoren za proslavu Nove godine! U cenu ulaznice od samo 25 evra, uračunata je neograničena konzumacija hrane, kanapei i meze //finger food // kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića stranih i domaćih proizvođača. Za muzički program su zaduženi: Bend uživo - Bojan Savić i Zejna, Dr Iggy ( back to the 90’s ) i Dj Suport -The Revetilters (najbolja house muzika). Jimmy's 2015 vam je spremio nezaboravan doček, kvalitetna pića, odličan muzički program po vrlo povoljnoj ceni.

JIMMYYSSS

U cenu karte ulazi neogranićena konzumacija preko 26 vrsta domaćih i stranih pića. Tokom čitave ove večeri, moći ćete da konzumirate sve vrste vina, pivo, vodku, džin, pelinkovac, nekoliko vrsta kvalitetne rakije,vermut, vinjak, nekoliko brendova viskija, konjaka kao i likera. Takođe u ponudi ce biti i nekoliko najpopularnijih koktela kao sto su Sex on the Beach i Blue lagune. Naravno, od bezalkoholnih napitaka, na raspolaganju su svi gazirani i negazirani sokovi. Sjajna ponuda na splavu Jimmy’s, a na vama je da je ne propustite!

Detalje pogledajte na portalu beogradnocu.com.

Hangover-Factory

Poslednjeg dana decembra od 21h, atraktivna Mia Borisavljević nastupiće u okviru novogodišnje Hangover Factory žurke. Srpska seks-bomba, kako je mnogi nazivaju, uvek napravi pravi spektakl, a pored Mie, za muzički program biće zaduženi: Dj Kizami, Dj Viiper, Dj Dea, Dj Alex Candy.

Beogradski sajam Event centar je se sastoji se od 3.500 kvadratnih metara prostora koji će se na dočeku specijalnim enterijerom i scenografijom adaptirati u klub-diskoteku. Hala poseduje i VIP galeriju na kojoj će biti smešteni separei i vip barski stolovi. Na VIP galeriji će ulazak imati isključivo ljudi koji su zakupili rezervaciju (separe, vip, barski sto)

Za protokol i uslugu gostiju biće angažovan veliki broj zaposlenih, njih oko 400, između ostalog 60 hostesa, 100 radnika obezbeđenja, protivpožarna lica, 30 garderobera, 60 šankera i 150 konobara koji će imati zadatak, zajedno sa ostalim kolegama, da ispune najviše event standarde kako bi gosti bili u potpunosti zadovoljni.

mia borisavljevic na vodi kafana (1)

Cena karte za ovaj spektakl je 30 evra, a u taj iznos je uračunata neograničena konzumacija dvadeset vrsta domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele noći: pivo, crno i belo vino, bambus i špricer, nekoliko vrsta rakije, vinjak, vodka, đus vodka i svi vodka mixevi, pelinkovac, vermut,džin tonic gusti i bistri sokovi, kisela voda.

*Barski Sto biće 20 evra, dok sa flašom stranog pića košta 35 evra.

*VIP Barski Sto (Ispred Bine i na galeriji) (sa flašom stranog pića) 50 evra

*Separe Mali (6-8 osoba, flaša stranog i hrana) 150 evra
*Separe Veliki (8-10 osoba ,Dve flaše stranog i hrana ) 200 evra
*Separe VIP (8-12 osoba Moet+2 flaše stranog pića + hrana) 350 evra
*Separe HANGOVER (10-15 osoba , Moet, 4 flaše po izboru , hrana, VIP deo na galeriji, poseban konobar) 500 evra

Informacije Ostale :
* Svi separei su na Vip galeriji i ostali gosti nemaju pravo ulaska bez kupljene rezervacije (separe,vip barski)
*Izbor Stranih Pića (Ballantines, Johnnie Walker Red, Smirnoff, Gorki List, Tequila, Jeggermeister,Martini Binaco,…)
*Strana Pića (Jack Daniels, Chivas, Johnnie Walker Black Label..) +20 evra na cenu rezervacije
*Za Barske Stolove ne postoji mogućnost kapare i mora se platiti odmah u celom iznosu, za Separe može se dati kapara od 50% od cene rezervacije.

mia-borisavljevic

Da li ste izabrali svoj najmoćniji doček Nove 2015. godine?

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com