Kolumne, vesti

Najpoznatija svetska mesta za provod.

Ukoliko ste pravi ljubitelj provoda, ova mesta morate posetiti bar jednom:

1. Ibica, Španija - Ibica je ostrvo predivnih plaža, ludog noćnog života, mesto na kojem vreme jednostavno ne postoji. Ovde žurka traje 24/7. Za one koji mogu izrdržati ludih ritam žurki do kasno u noć, odnosno do svitanja, ovo je pravo mesto.

ibica

2. Las Vegas, SAD - Definitivno grad sa najvećom ponudom grešnih zadovoljstava! S obzirom da je u pitanju "grad greha" koji je prepun kockarnica i klubova, najbolje bi bilo da "What happens in Vegas, stays in Vegas."

vegas

3. Rio de Žaneiro, Brazil - Samba, karneval, plaže, Kopakabana, ukoliko vam ovo zvuči primamljivo Rio je pravo mesto za vas. Ukoliko ovaj sjajni grad bude vaša destinacija, nikako ne propustite žurke koje se održavaju duž plaža, kao ni spektakularni karneval.

carnival2013_rio1

4. Njujork, SAD - Grad koji nikad ne spava - Noćni život u Njujorku zaista je fantastičan. Nebrojano mnogo mesta za provod ostaviće vas bez daha. Neka od njih su klub 40/40 poznatog repera Jay Z-ja. Tu je i Klub Copacabana, za sve ljubitelje latino muzike, a klubovi Table 50 i 21 Club su takođe jedni od poznatijih.

ny-blogger-banner

5. Amsterdam, Holandija - Centri noćnog života su Leidseplein i Rembrandtplein. Ima svega, od luksuznih i skupih restorana, kafića i klubova pa do onih dostupnih svima. U Coffee shop-ovima je dozvoljeno da se konzumira marihuana gde postoji odvojeni deo za pušače. Ne zaboravimo i Red lights district (Ulica crvenih fenjera) koja je najposećenija.

Red-Light-District-at-evening-in-Amsterdam-Holland

Šta vi mislite, može li se Beograd meriti sa ovim prestonicama provoda?

 

beogradnocu.com